Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca69

CZY KTORAS Z WAS BIERZE HORMONY I ...

Polecane posty

Gość pytajaca69

DOBRZE się czuje, nie przytyła, lepiej przechodzi okres, cera jej się polepszyła?

Gość kkkiiikkkaaa
Ja:)

Gość kurczaczkowa
BIORE, NIE TYJE, NIE WIEM CO TO JEST BÓL MENSTRUACYJNY, TRADZIK JAK BYŁ TO TERAZ NIE MAM ZADNYCH PROBLEMÓW. JA NAWET NIE MIALAM ZADNYCH SKUTKOW UBOCZNYCH. NOVINETTE OD ROKU BIORE PZDR.

Gość ja polecam
ja biorę, dobrze się czuję, nie przytyłam ani kilograma, ale cera nie jest gładziutka, jednak nie przejmuję się tym zbytnio bo od zawsze taką miałam i po tabletkach nie widzę żadnej zmiany co do skóry :)

Gość pytajaca69
a ile masz lat i co dokladnie bierzesz? no i od kiedy. Ja bym chciała przedewszystkim na bóle miesiączkowe i cere ale się boje :(

Gość kkkiiikkkaaa
Ja biorę od zawsze:) Mam 29 lat, hormony zaczęłam brać w wieku lat 19 albo 20 i nic mi po nich nie było. 2 lata temu odstawiłam i zaszłam w ciążę, teraz mały ma rok, a ja od 3 miesięcy (odkąd nie karmię) biorę Yasminelle i czuję się świetnie. Z tymże chodzę do ginekologa regularnie co pół roku i zawsze miałam robione gruntowne badania hormonalne przed jakimikolwiek pigułkami.

Gość pytajaca69
chyba niedlugo wybiore sie do gina tylko boje sie ze mnie zmyje jak mu powiem ze chce na okres a nie jako antykoncepcja ;/ albo zacznie marudzic ze jestem za mloda ( za 3 miesiace mam 20 lat)

Gość kkkiiikkkaaa
Nie zbędzie cię na pewno. Jeśli masz bolesne miesiączki i problemy z cerą to jak najbardziej idź, bo to tez mogą być jakieś zaburzenia hormonalne, dwudziestolatka nie powinna już mieć problemów z cerą.

Gość pytajaca69
a wlasnie mnie wysypało ostatnio jak nigdy w życiu.. na dodatek ten okres boję się isc na studia przez niego ;(

Gość pytajaca69
wypowie się ktoś jeszcze?

Gość uppppppppppppppppp
up