Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula55

korzonki co robić?

Polecane posty

Gość Paula55

Witam, mam pytanie odnośnie korzonków w zeszły poniedziałek zaczęło mnie boleć w dole pleców z lewej strony ból promieniował na lewy pośladek. Udałam się więc do lekarza, który powiedział ze to początkowe stadium korzonków, rwy kulszowej. Zapisał mi xefo rapid i tolperis VP i kazał zażywać przez minimum 7 dni chyba ze ból nie ustąpi to 10 ale zasugerował ze szybko powinna być poprawa. Zażywam już te leki 6 dzień a poprawy nie widać tz. plecy mnie już nie bolą ale czuję ból w pośladkach i promieniuje na całą nogę. Nie wiem co robić czy to normalne że leki jeszcze nie działają a może to jednak nie korzonki. Pierwszy raz się z korzonkami spotykam dlatego nie wiem co robić. Proszę o radę

Gość Eelina72
idż do lekarza albo do masażystki/ty

Gość furman 35
poczytaj temat przepuklina jadra miazdzystego kafeteria moze to twoje schorzenie oby nie bo nie latwo sie tego pozbyc korzonki rwa kulszowa to tylko pochodne wysunietego dysku ktory uciska nerw to cie tak boli a nie korzonki NEUROLOG ----- REZONANS MAGNETYCZNY -------NEUROCHIRURG DOBRY DOBRY DOBRY oby nie operacja ja mialem zabieg w sierpniu na to wlasnie dzis jest w miare ale pobolewa i trza dbac o to to miejsce do konca zycia powodzenia