Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość preerp

Jak nie doprowadzić do uczuciowego zaangazowania w związku opartym na seksie?

Polecane posty

Gość preerp

jestem kobieta i chcę się spotykać z mężczyzną tylko dla seksu, miałam jednak juz taka sytuacje kiedys i wiem, ze faceci lubia wplatać w to uczucia jak nie dopuscic do tego? malo rozmawiac? nie patrzecw oczy? nie umawiac sie do kawiarni, kina?

Gość aha i achhhh
chyba raczej kobiety sie angażują dobrze ci, ze jesteś inna

Gość marcepankowa
wiecej jest przypadkow, kiedy to kobiety sie angazuja. Zapamietaj sboie jedno: nie ma seksu bez zobowiazan. predzej czy pozniej jedna ze stron sie zaangazuje. i nie badz taka pewna, ze bankowo ty sie nie zakochasz. to czasem spada jak grom z jasnego nieba i ciezko miec nad tym kontrole. a tak na marginesie: dziwia mnie kobiety i powoduja u mnie odruch wymiotny, ktore nie chca zwiazku tylko sie szmaca (przepraszam romansuja nie z pierwszym lepszym).

Gość ciekawski gosc
mozna ale trzeba wiedziec czego sie chce i trzymac zasad.Układ i juz

Gość regweqwrqw
zawrzyjcie umowę na piśmie.

Gość gdybym miała uprawiać seks
bez zobowiązań, to albo kupiłabym wibrator i zaprzyjaźniła się z prysznicem, albo najęła się do jakiejś agencji... W innym przypadku nie poszłabym na coś takiego

Gość mam takiego faceta
zastanawiam sie czy sie zaangażował ale raczej chyba bardziej uzależnił od seksu ze mną faceci nie są raczej uczuciowi a nawet jak im się tak wydaje to często mylą to właśnie z uzależnieniem od seksu ... mają seks bez zobowiązań zero jakiś problemów innych warunki jak najbardziej sprzyjające na to żeby coś się zaczęło im wydawać a na pewno jest przyjemnie ;) ale jakby przez jakiś czas pobyli dłużej razem w normalnym zagonionym realnym życiu to czar by szybko prysł