Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski gosc

MAM DOSYC WALNIETYCH PANIEN...TO JAKAS PARANOJA

Polecane posty

Gość naatalkaaa
Ale z facetami jest niestety bardzo podobnie, z tym, że faceci mają gorsze jazdy niż kobiety, właśnie w tym przedziale wiekowym, który podałeś. Znaleźć kogoś normalnego teraz trzeba mieć ogromne szczęście. Spotykasz się z niby normalną osobą, a to co potem czasami wychodzi... ręce opadają. Nie wiem o co chodzi, też nie nadążam za tymi ludźmi.

Gość ciekawski gosc
widze,ze niektórzy po mnie jada...ale to normalne...Tacy na kafe to standard...zadne to prowo a niektore teksty to jakas porazka

Gość hahahahahhahahha
no dobra Autorze, to przyznaj sie tu nam ile masz lat i co tak naprawde soba reprezentujesz? Moze problem tkwi w Tobie, a nie w tych laskach, ktore poznajesz?

Gość ciekawski gosc
Nie jarze o co wam ludzie chodzi? Wypowiadac sie wolno w roznych tematach a jakas akcja typu prowo i ze cos ze mna nie tak albo dziwna AAAA to kiepskie pomysły

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sam pod soba kopiesz dolki

Gość zgadzam sie jako kobieta
Niestety to wlasnie faceci po 30 nie wiedza czego chca. Proponuja przewaznie jakise uklady, asekuruja sie byle tylko nie bylo czegos powaznego. Faceci po 20 maja w sobie jeszcze romantyzm, jakies checi na zdobycie kobiety, na zwiazek. Faceci po 30 nie potrafia nawet zaproponowac normalnego spotkania, wyjsc z jakas inwecja. przewaznie piwo, gorzej gdy proponuja jakis coffie heaven. Mowie o facetach z netu, z wawy. Są jeszcze tacy ktorzy maja wymagania jak kobieta ma przyjsc ubrana na 1 spotkanie, duzo by mowic.

Gość Misiek...
bo ci ok. 20 tki jeszcze maja w miare nieuzywane zreszta, kwestia złudzeń

Gość nie nie rozumiem
uciekasz od odpowiedzi na niewygodne pytania

Gość zgadzam sie jako kobieta
moze maja lepiej uzywane niz Ty natomiast maja cos w glowie jeszcze i w sercu

Gość ciekawski gosc
do tych którzy mnie tu chcą zlinczować: jakaś pomyłka.Nic z tych rzeczy.Nic nie kombinuje i nikogo nie wkręcam.AAA z kimś mnie mylisz, ale Twoja sprawa i problem

Gość nie nie rozumiem
mam takie same spostrzezenia, faceci po 30 nie widza czego chca i tylko intersuja ich porypane uklady bez zobowiazan. nie chca zwiazkow tylko zaliczaja ile wlezie, cwaniacy. Jeszcze oszukuja na potege, umawiaja sie z kilkoma laskami na raz. Zdecydowanie lepsi, uczciwi i nie zepsuci pod kazdym wzledem sa 20-latkowie. Zreszta facet wieczy singiel po 30-35 ma zwykle cos nie pokoleji w glowie.

Gość hahahahahhahahha
ale te laski w przedziale wiekowym 25-30 lat, ktore zaliczaja panowie tez nie sa jakies wartosciowe. wiekszosc z nich szuka rowniez przygody, romansu, a nie stalego zwiazku.

Gość nie nie rozumiem
jak widac to przewaznie nie sa, bo autor nie moze znalezc chetnej

Gość nie nie rozumiem
*przewaznie nie szuka

Gość ciekawski gosc
przygoda i romans jesli ktoś sie na to godzi, jest ok ale niech nie bajeruje, że jest inaczej

Gość nie wiem o co biega
Autor raz za razem popada w skrajnosci i widac, ze ma jakies problemy emocjonalne. O co tak naprawde chodzi? Ze laska mowi Ci, ze szuka milosci, a pozniej po 3 spotkaniach wskakuje Ci do lozka? Bo juz sie pogubilam.

Gość ciekawski gosc
problemy emocjonalne? Normalna znajomosc i rozwijanie jej, jak komus to odpowiada.Nie mozna gadac o milosci po kilku spotkaniach.Trudno to zrozumiec?

Gość nie nie rozumiem
a co wyznawaly Ci?

Gość mam takiego faceta
tez mi sie wydaje ze autor ma jakieś problemy emocjonalne i chyba troszkę mitoman ;) zresztą tu na kafeterii to normalne :D

Gość ciekawski gosc
nie wyznawaly zadnej milosci i ja tez nie.Jaki mitoman i jaki to typ? załamka z niektorymi tu jest