Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

anka_01

FRYZJER W KRAKOWIE....==> Farbowanie, pigmentacja

Polecane posty

Cze艣膰 dziewczyny:) Mam problem mo偶e kt贸ra艣 b臋dzie umia艂a mi pom贸c. Mam na g艂owie od kilku lat baleja偶 robiony rozja艣niaczem kt贸rego bardzo chce si臋 pozby膰 i mie膰 jednolity kolor... robi艂am u jednego fryzjera koloryzacje kt贸ra kompletnie nie wysz艂a i sko艅czy艂a si臋 p艂aczem i powrotem do starego wygl膮du... mo偶e kt贸ra艣 z was mia艂a podobny problem s艂ysza艂am o czym艣 takim jak pigmentacja w艂os贸w i szukam dobrego fryzjera w Krakowie kt贸ry zna si臋 na rzeczy... Bardzo prosz臋 was o pomoc!!:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 katarzyna691
poszukaj sobie na http://www.kosmetyczka24.com tam masz pe艂ny spisz wszystkich komsetyczek, r贸wnie偶 z Twojego miasta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 back_in_time
jestem ciekawa, czy znalaz艂a艣 kogo艣 dobrego?? A je艣li nadal poszukujesz to proponuj臋 si臋 przej艣膰 do salonu przy Akademii Stylizacji M.P. Babicz. Fantastyczne miejsce na pewno poradz膮 co艣, 偶eby艣 mia艂a pi臋kny kolor w艂os贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Iza0907
Ja mam bardzo dobrego fryzjera przy ul Szlak. Salon nazywa si臋 Black Pearl i jestem pewna 偶e tam poradza sobie z Twoim problemem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam wybra膰 si臋 do dobrego i sprawdzonego salonu, wed艂ug mnie bardzo dobry jest Black Pearl, jestem pewna, ze fryzjerki poradz膮 sobie z Twoim problemem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maria02
Najlepsz膮 fryzjerk膮 jak dla mnie w Krakowie oczywi艣cie jest Pani Martyna Karkocha z salonu VICI HAIR :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 openfm
Dobrym salonem jest www.vicihair.pl. Ja jeszcze nigdy si臋 nie zawiod艂am i koloryzacja zawsze wychodzi艂a po mojej my艣li. Na prawd臋 warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AnetaLib
Wybierz sie do Black Pearl, ja dojezdzam do nich specjalnie z Libertowa, sa naprawde bardzo dobrzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcelinaww
Ostatnio na temat pigmentacji rozmawia艂am z pani膮 Ani膮 w salonie Vici Hair, wi臋c pewnie da艂aby rad臋 co艣 takiego zrobi膰. Ja u niej robi臋 tylko tradycyjn膮 koloryzacj臋, ale to jest specjalistka kt贸ra dobrze zna si臋 na wszystkich zastosowaniach farb, utleniaczy i wszystkich tego typu kosmetyk贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kidans
U Kaczmarzyka jest bardzo ok - robi艂am fryzur臋 艣lubn膮 w kwietniu, wygl膮da艂am znakomicie, fryzura mi utrzyma艂a kilka dni, nawet na zdj臋ciach by艂o super. Tak wi臋c da si臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A mo偶e najpierw zr贸b sobie dekoloryzacj臋 w艂os贸w? Ja robi艂am sobie ten zabieg w Pure Diamond i wreszcie uda艂o mi si臋 odzyska膰 m贸j dawny kolor w艂os贸w ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A musi to by膰 w konkretnym rejonie? Je偶eli to oboj臋tne to ja by艂am w Verite na Ruczaju i by艂o ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elwira7777
Sprawd藕 Vici Clinic. Chodze tam od jakiego艣 czasu do Pani Ani. Zawsze by艂am zadowolona z rezultat贸w. Fryzjerka potrafi odpowiednio doradzi膰, a jak trzeba - wybi膰 z g艂owy ekstremalne i szalone pomys艂y :D U innych fryzjer贸w w tym salonie nie by艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja z polecenia kole偶anki trafi艂am do Pure Diamond i farbuj臋 sobie tam w艂osy ju偶 od 3 lat. Zawsze jestem zadowolona z efektu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tam warto chodzi膰, cho膰 nie m贸wi臋, mo偶e w innych salonach te偶 jest ok ale ja si臋 na dw贸ch przejecha艂am, z czego jednego ju偶 nie ma - chyba inne dziewczyny podziela艂y moje zdanie haha

Udost臋pnij ten post

Kto艣 tu wcze艣niej poleca艂 Pani膮 Ani臋 z Vici. Faktycznie - babka czyni cuda na g艂owie :) Naprawi艂a moje w艂osy wykonuj膮c na nich pi臋kny flamboyage. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Um贸w si臋 do Pure Diamond - panie fryzjerki, kt贸re tam pracuj膮 nie raz uratowa艂y mnie z opresji i zawsze wychodzi艂am w 100% zadowolona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolaqq
Jak dla mnie - tylko Pani Ania z salonu Vici. Zawsze ba艂am si臋 fryzjer贸w bo wi臋cej psuli ni偶 robili dobrego. Inaczej jest w przypadku Pani Ani. Robi na mojej g艂owie dok艂adnie to, co ja sobie wymy艣l臋. Ostatnio robi艂am u niej ombre i jest rewelacja. Mog臋 szczerze poleci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Juz od dluzszego czasu farbuje wlosy w black pearl przy ul szlak (krakow) i moge polecic ten salon :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MonikKa34
Ja mog臋 Ci poleci膰 w Krakowie bardzo profesjonalny salon - Hair Design , tutaj mo偶esz poczyta膰 o nich wi臋cej http://hairdesign.pl/ . Fryzjerzy naprawd臋 dobrze potrafi膮 si臋 zaopiekowa膰 klientem, poza tym nie ma opcji, 偶eby nie odratowali Twoich w艂os贸w, bo maj膮 ogromne do艣wiadczenie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alwinask
Je艣li koloryzacja, a szczeg贸lnie blond, to mo偶esz spr贸bowa膰 u Szymona Kaczmarzyka, ale nie mam poj臋cia jakie ma teraz kolejki, bo w tym roku jeszcze u niego nie by艂a. Salon jest na Urz臋dniczej, numer telefonu znajdziesz w google. Og贸lnie wiem, 偶e ma ca艂膮 艣cian臋 dyplom贸w, ale dla mnie znaczenie ma tylko to, 偶e efekt tej jego pracy rzeczywi艣cie za ka偶dym razem wygl膮da super - prawdziwy blond, jakiego np. sama nigdy nie uzyska艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zula22
Polecam fryzjerk臋 Ewelin臋 Szu艂akiewicz z Vici Clinic. 艢wietnie farbuje w艂osy, wykona艂a na mojej g艂owie wymarzone sombre dok艂adnie tak, jak sobie to wymy艣li艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem pewna, 偶e www.mobilnestudio16.pl na pewno Ci pomog膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam dziewczyny w Black Pearl, znam ten salon bardzo dobrze, bo chodze tam od lat, jest rewelacyjny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alexa88
Widz臋, 偶e dziewczyny poleca艂y ju偶 Vici Clinic :) Ja dorzucam moje cztery grosze bo jestem sta艂膮 klientk膮 pani Eweliny "Rudej", kt贸ra pracuje w tym salonie. Jestem bardzo zadowolona z jej us艂ug, przede wszystkim z ombre, kt贸re potrafi stworzy膰 na mojej g艂owie :) Tak wi臋c w kwestii farbowania (i nie tylko) bardzo polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaskaderkaa
Jak jestem w Krakowie to chodz臋 tylko do JLD na Komorowskiego - polecam, bo to co potrafi膮 robi膰 z w艂osami to si臋 w g艂owie nie mie艣ci :) mia艂am bardzo zniszczone rozja艣nianiem i cz臋sym farbowaniem - powoli i ma艂ymi kroczkami "naprawili" mi w艂osy, przy zachowaniu dobrego wygl膮du... maj膮 艣wietne zabiegi. Ceny s膮 odstraszaj膮ce mo偶e, ale jak si臋 ma kart臋 klienta to jest ok. Linkuj臋 adresy wszystkich krakowskich - domy艣lam si臋, 偶e wsz臋dzie trzymaj膮 poziom http://salony-jeanlouisdavid.pl/cennik/krakow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Farbowalam ostatnio wlosy w black pearl, bardzo fajny salon, przemila obsluga :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Musz臋 przyzna膰, 偶e trudno w Krakowie o dobr膮 fryzjerk臋 specjalizuj膮c膮 si臋 w koloryzacji. Mnie uda艂o znale藕膰 si臋 tak膮 z polecenia kole偶anki w Pure Diamond. Wreszcie uda艂o si臋 zrobi膰 naturalne sombre, a nie mocne, niemodne pasemka ;)

Udost臋pnij ten post