Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miauczydelko

odwalil numer

Polecane posty

Gość do miauczydełko
A jak z twoją pisownią? "w tej chwili mam od poltorej roku faceta co sie zowie facetem ..". Czy tak jest poprawnie ? A może jednak lepiej brzmi "w tej chwili mam od półtora roku faceta co sie zowie facetem ..." A tak w temacie to co z ciebie za matka skoro on ma opiekę nad dzieckiem. Sąd zawsze daje matce w pierwszej kolejności opiekę. Chyba że mamuśka to też latawica .........

tak neli-znawczyni meskiego umysluuuuu....puknij sie nieco w glowe ...kazdy czlowiek jest inny...ja bylam w malzenstwie 18 lataz przyszla jego 40stkaaaaa

Gość samanta -
autorko a Ty uwazasz sie za madra kobiete? HA HA przestań

Gość neli___*
szkoda mi czasu na ciebie autorko:D jesteś niezłą szmata skoro.tak szybko znalazłas frajera głupia,jebnieta szmata co mąż zdradził i teraz tu żale wylewa idź suko :D 🖐️

a gdzie wy doczytaliscie DO CHOLERY ze ja napisalam ze on ma opieke nad dzieckiem............TO JA MAM OPIEKE OD SAMEGO POCZATKU.....!!!!!!a jemu sedzina na sprawie rozwodowej ograniczyla prawa rodzicielskie i co dziwne bo ja nie wnioskowalam o ograniczenie wladzy...ja stanowie o wychowaniu nauce i opiece medycznej mojego dziecka!!.

on dziecka nie widzial od lutego zeszlego roku...w tym roku sie stesknil no i kiedy corka poszla na spotkanie on przyszedl z zaloga dzi.....wstydzil by sie

Gość do miauczydełko
Gość no akurat na tym
forum jedna o takim nicu,czyli TY KURWA

ja przejelam nick..........i nie musze sie tu tlumaczyc ajk to zrobilam ...zreszta kazdy moze jak jest na tyle sprytny..:)

Gość no akurat na tym
jestes wyjatkowo glupia a tak pozatym to ktos inteligentny nie musi sie po czyjs nic podszywac zalosna szmato

Gość ohahohahohah
miauczydelko nie osmieszaj sie stara glupia sucz 40 lat tu jeszcze ludzie pamietaja jakie popisy dawalas niegdys dobre szmacisko z ciebie i nie pierdol o przejeciu tego nika ,bo to jest wierutna bzdura:)

Gość do miauczydełko
Lepiej już się stara ruro nie ośmieszaj.:P

Gość facet układa sobie
życie na nowo, ma nową rodzinę - twoje dziecko będzie miało kontakt z jego nową kobietą, z jej dziećmi i ze swoim przyrodnim bratem/siostrą, nic na to nie poradzisz lepiej poszukaj sobie jakiegoś faceta bo zgorzkniejesz i tak już jesteś pełna jadu i złości

Gość do miauczydełko
przecież to zwykła kurva jest.

Gość FVFJKH VXJS
ona obraca facetami jak popadnie opisywala nawet jak jeden oczy jej obryzgal sperma i musial zaniesc ja do lazienki nic na oczy nie widziala tak byly zaklejone :D

Gość kekiu
buahhaahahahah szmacicha szmaci sie w necie:D:D:D:D ale z ciebie dziwka hahaahha

Gość nie pojmujee
ja pierdole miec taka matke............................... no kurvva szkoda słow na ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do miauczydełko
a wy ludzie dajecie się nabierać takiej dziwce spod latarni. Przecież takiej jak ona to nawet kijem od miotły człowiek nie rusz :D

Gość niespotykany99
zgadza sie! stare skurwiałe próchno szuka rozrywek na starosc. Ona jest zalosna

Gość kryc sie!
buhaha zjebali miauczydlo:D

Gość telemelecośtam
Może napisz smsa takiej treści: Nie życzę sobie, byś na spotkania z moimi dziećmi przyprowadzał ze sobą tę kobietę lekkich obyczajów i jej ślubne oraz nieślubne potomstwo. A tak w ogóle, to jeśli to jesteś Ty, to pozdrawiam i życzę szczęścia. :)

Gość no pamiętam miauczy z dawnych
lat :d a to jej fota:D grubiutka widać:D:D

Gość ojojojojoj
autorka szmata coś sie nie odzywa:D:D:D prawda w oczy kole!!!!! wymiekło zruchane szczurzysko :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D