Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna księżniczka123

przespałam się z teściem

Polecane posty

Gość piękna księżniczka123

kochani mam problem, pewnego dnia wracałam z pracy (mieszkam z teściami) i mój teść leżał na łóżku i patrzył na mnie tęsknym wzrokiem, próbowałam go jakoś ominąć i przejść do naszego pokoju ale on mnie złapał w pół i włożył mi członka do buzi, a potem wystrzelił jakimś białawym płynem. czy mogę być w ciąży? proszę o poradę :(

Gość Nocny_pukacz
Polecam Tworki!

Gość Nocny_pukacz
Polecam Tworki

Gość Adamo...
gimgowna bawia sie

Gość ala

Nigdy nie zapomne tego sylwestra  Bylam z mezem i z tesciami na zabawie sylwestrowej  Po zabawie poszlam z mezem do tesciow  i co sie stalo maz zasnal a ja  wyladowalam w lozku u tescia  za zgoda tesciowej, Juz kilka penisow widzialam kilka tez w buzi mialam  ale takiego  ...a jak tesciu ma to pierwszy raz widzialam i w sobie go mialam. To byl najwspanialszysex w moim zyciu tak  ostro posuwana i tak dlugo to nawet mi sie nie snilo  i to przez tescia  zazdroszcze tesciowej ze  ma go codziennie. A maz spal  a ojciec mu zone wyruchal  w obecnosci tesciowej

Gość Gość

Ala po powrocie z religii na majaki.

Gość Jaro

Ja w sylwestra bawiłem się tak, że moja żonka i teściowa leżały obie na łóżeczku z rozkraczonymi nogami a ja wchodziłem raz w jedną raz w drugą po pięć pchnięć taka umowa. Umowa była, że ta w której się spuszczę będzie potem wylizywać mi penisa i jajeczka. Akurat tak się stało, że spust nastąpił w momencie, gdy wychodziłem z żonki i miałem wejść w mamusię i trysnąłem na obie, dlatego wylizały mi obie. Fajna zabawa, polecam