Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiaaa31

Poród ??

Polecane posty

Gość Sylwiaaa31

Witam was kochane, Jestem w 39 tygodniu ciązy, od jakiś dwóch godzin boli mnie brzuch jak na okres , jest to ból ciągły.czy to może być początek porodu ?? a może objawy zapowiadające że poród blisko ?

Gość Sylwiaaa31
??

Gość ja kasikaka
tak moze byc....mnie bolal brzuch jak u ciebie a kilka godzin pozniej dostalam skurczy

Taki bol wcale nie oznacza ze juz bedziesz rodzic. Mnie tak bolal brzuch od 8mc. Czekaj na regularne skurcze co 5min . Wtedy wez kapiel . JKA BOLE NIE USTAPAIA BEDZIESZ MOGLA JECHAC DO SZPITALA. pozdrawiam :) i zycze latwego porodu.

Gość Sylwiaaa31
Ech bardzo bym chciała już urodzić.. no ale cóż trzeba czekać :) To maluszek wybierze odpowiednią porę. Dziękuję za odpowiedzi :)

Gość Sylwiaaa31
Jeszcze niestety nie

jagoda mnie nie ustąpiła przez kilka godzin i po kąpieli tez nie, zdążyłam dojechać do szpitala, bóle już co 5 min, bolesne, a tu guzik nie urodziłam- co prawda sama bez farmakologi bym nie urodziła, ale te skurcze się same wyciszyły jakieś 2 godziny po przyjęciu na oddział.

Nic sie nie martw. Czop nie zawsze odchodzi 2tyg przed porodem . Mnie odszedl 4dni przed. 39tc to jeszcze nie panika. masz czas. teraz posluchja mojej rady- spij, spij, spij!!!! Bo jak sie ur dziecko to uwierz na slowo nie bedzie na to czasu.

postaram sie byc kulturalna, bardzo dziwne to co piszesz, zeby po kapieli bole nie ustapily a potem w szpitalu tak. Byc moze dlatego tak sie stalo ze bez oxy i tak bys nie urodzila.

Nie koniecznie, ja od 4 tyg mam skurcze, potrafią trwać 5 min, co 2 min i tak przez jakies 6 godzin, jedz, jak naprawde bedzie boleć i skurcze beda narastać.

Gość aga 1981
ojjjjjjj takkkkkkkkk