Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierowniczka :)

Chcę kupić samochód - doradźcie

Polecane posty

Witajcie! Chciałabym poradzić się Was w sprawie kupna samochodu. Chcę kupić auto niewielkie, najlepiej 3 drzwiowe, max 5 letnie. Fajnie by było, gdyby cena była do 20 tyś. Podoba mi się Opel Corsa ale w 20 tyś może być ciężko się zmieścić. Jakie samochody polecacie z własnego doświadczenia, lub jakie Wam się podobają?

Gość anka_s
W golf 4:)polecam jak najbardziej tyle,ze rocznik 2001 okolo 15 tys zl,nie za duze,bardzo dobre,klimatyzacja ilp...

anka s- autorka napisala max 5 letni samochod golf 4 jest starzy ;)

No właśnie rozważam też Toyotę Yaris, tylko jakoś nie mogę się przekonać do deski rozdzielczej na środku kokpitu, nie przed kierownicą :) Citroena tego nie znam, zaraz pooglądam :) Może Punto?

Gość arrrrrrek
Poleciłbym nissana almerę n16, za 20k można znaleźć spokojnie paroletni egzemplarz, niedrogie utrzymanie. Na korzyść też to że możesz znaleźć sztukę z ubogim wyposażeniem - wtedy nie musisz obawiać się o siłowniki szyb, bo masz obniżanie ręczne itp.

Gość rewsas
jesli rozwazasz toyote yaris to sie nie zmiescissz w 20 tys .. Ten samochod kosztuje 22 tys zł najstarszy rocznik

Czy ja wiem, na allegro nie brakuje Yarisów w cenie 17-19 tyś.

Gość 7846389034690424204
a ja ma corse i swietnie sie spiosuje;] malo jara leciutka i mimoslabego silnika dobrze leci;]

Za 20 tysi znajdziesz yariske , a co do kwestii deski przyzwyczaisz sie , a samochodzik naprawde fajny i solidnie wykonany , jezdzilem nim troszke sluzbowo i naprawde jest ok :)

A gdybys zdecydowala sie na wersje D4D w dieslu to juz w ogole bajka spalanie po miescie 4-5 litrow :) Tyle ze diesel do 20 tysiecy ciezko bedzie on jest drozszy...

Gość anka_s
Sebastos- wiem .ze starszy dlatego ujelam w wypowiedzi rocznik 2001 :)

Gość heloł :):):):):)
golf IV generacji, zdecydowanie ! :)

Gość tomczykj23
jesli chodzi o yarisa to za 20 tys da sie kupic yaris pierwszej generacji z 2005 roku ..Yaris 2 to juz wydatek 2200- 23000 tys zł

Gość tomczykj23
jesli chodzi o yarisa to za 20 tys da sie kupic yaris pierwszej generacji z 2005 roku ..Yaris 2 to juz wydatek25 tys zł

autorka niech poszuka po lokalnych gazetach często są tam ogłoszenia o sprzedaży aut. Niech jeszcze z kimś znającym pojedzie oglądać auto ewentualnie płatny przegląd na wybranej stacji diagnostycznej.

w przypadku toyoty to uważać często na sprzedaż są po firmowe z dużymi przebiegami. A może niech popatrzy na fiat grande punto lub fiata pandę.