Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walentine

Walentynki 2011!!!!

Polecane posty

Gość walentine

Witam szanowne Panie. Stawiając się na miejscu mojej dziewczyny, co chciałybyście dostać za prezent na walentynki?? Misiek jest oklepany czy jednak może być? Jakiś kubek, koszulka? Inne propozycje?

do autora - jesteś ciota, ona i tak cię rzuci, a wtedy ja jej napiszę jak cię się pozbyć

Gość mili_mali
Kino, kolacja, spacer, kwiaty, namiętny seks w nocy, śniadanie do łózka - dokładnie w tej kolejności.

Gość xaqea5dc
jesli dziewczyna się uczy to poczekaj na nią przed szkołą aż wyjdzie po lekcjach z wielkim bukietem ruż (sprawdź jakie są jej ulubione ja np uwielbiam herbaciane wiec niestawiaj odrazu na czerwone) a jeśli pracuje to wpadnij do miejsca pracy. kwiaty to bardzo miły i słodki prezęt a potem zabierz ją np do kina albo zrub kolacje / zzabierz ją do restałuracji

Gość mili_mali
Ja pierdolę...boziu, kurwa Ty widzisz i nie napierdalasz gimgówna piorunami... RÓŻ, ZRÓB, NIE STAWIAJ, PREZENT, RESTAURACJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość walentine
Wiedziałem ze na bank przyjdą wam do głowy jakieś ciekawe pomysły ;)

Gość walentine
mili_mali - a po Polskiemu tak bardziej ;p ?

Gość mili_mali
Walentynek...a czego nie rozumiesz w słowach: spacer, kino, kwiaty ? :D

Gość walentine
No powiedzmy że Twoja wypowiedź była dość chaotyczna więc nie do końca sie połapałem o Co Ci chodzi ale już kminie ;p Dobra, to na pewno będzie ale jakiś prezencik by się chyba też należał? xD

Gość moj pomysl dla WAS
http://spraypainting.cba.pl obrazy malowane sprayem ja na tej stronie kupilam serduszka dla mojego faceta a moj przyjaciel przy okazji wzial podobne dla swojej ukochanej:) prezent rewelacja kazdy obraz jest jedyny w swoim rodzaju niepodrabialny bo nie da sie namalowac dwoch identycznych obrazow :) obrazy dostalismy w 48h co tez jest plusem. Jesli moj chlopak wpadlby na taki pomysl bylabym zadowolona :)

Gość asdfghjklkjhgfdsdfghj
a romantyczna kolacja?

moj maz zawsze na walentynki kupuje mi bizuterię :) w zeszlym roku zrobil jednak wyjatek od reguly i dostalam lexusa :D wiec moze jakas bizuteria np swarovski ma kolekcje walentynkowa :)

Gość zamiast jakichś misiów
piesków i podobnego badziewia - wolałabym kwiat - np. czerwoną różę. Jeśli stać cię na biżuterię itp - to proszę bardzo, ale niekoniecznie.

Gość zamężna
Zwykły misiek - oklepany, ale kup jej może kilogram, pół kilograma miśków haribo :)

Hej. Chcę się dowiedzieć co o tym myslicie. Osobiście nieznoszę, wręcz nienawidze walentynek. Uważam to za bardzo kiczowate święto. Wszędzie pełno tandety i zwykłego śmiecia. Najbardziej korzystają na tym handlowcy co wg mnie jest perfidne. Dochodzi do tego fakt, że te święto jest jak gdyby narzucone. Nie wiadomo czu kupić jej coś czy nie? Nie kupię, to pomyśli, że nie kocham, poczuje się gorsza. Kupię - postąpię wbrew sobie, wbrew swoim wartościom. I co o tym myśleć? A taki mój osobisty problem to: Jest pewna bardzo niesmiała dziewczyna i nie wiem co sądzi o tym święcie. Ja jak wcześniej powiedziałem uważam je za kicz. Wpadłem wiec na pomysł, by w inny dzień, NIE 14.02 dać słodki upominek. Co o tym myślicie? Czy to jest najlepsze rozwiazanie? Czy Wy też macie podobne albo mieliście dylematy?

Gość a ja nie cierpie tych
amerykańskich obłudnych świąt !A jak tam bedziecie obchodzić święto dziękczynienia ...?

Gość taa hallowen tez jest cool
a nasi kolędnicy to juz beee :O :O oj dziciaki dzieciaki ...wojny nie trzeba sami zaprzedacie sie i wyprzecie swoich korzeni ,przodków,tradycji ...żal patrzec ...amerykanie psia wasza mać \:O

Gość Gregory_Wed
Może koszulkę nocną? zawsze fajnie jak kobieta śpi obok ciebie w czymś seksownym :D właśnie poradziłem się mojej pani i stwierdziła, że takie coś jest idealne na prezent więc podaję linka: http://www.krisline.com/product,products,62.html :) oczywiście do tego jakieś kwiatki i inne duperelki, żeby miło było ;)

cudowny-kuferek.pl WALENTYNKI dziś przy kupieniu biżuterii dla pierwszych 10 osób-zawieszka z serduszkiem gratis

A moze taka laleczka ręcznie szyta: https://bymalisia.pl/kategoria-produktu/prezenty-rekodzielo-oryginalne-upominki/walentynki-lalki-z-serduszkiem-wyjatkowy-prezent/

Gość sdfg

ja na walentynki polecam lot w tunelu aerodynamicznym. byam w speedfly pod wrocławiem, super sprawa