Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urzędniczka zasmucona

Zawiodlam się :(

Polecane posty

Gość Urzędniczka zasmucona

Mam taki problem Biorę udzial w organizacji pewnego przedsięwzięcia na uczelni. Jest koło naukowe któremu pomagam i to bardzo ale nie jestem jego członkiem. Wiele pomysłów i inicjatyw było moich, jestem odpowiedzialna za kontakty z mediami, z uczelniami i innymi instytucjami oraz za reklamę. Ma sie odbyc spotkanie, na które zostało zaproszonych ponad 20 osób a ja nie. Mój chłopak tez został zaproszony stąd wiem, że oni dostali zaproszenia ja nie. Poczułam się dotknięta i powiedziałm chłopakowi że nie ide na to spotkani skoro nie jestem potrzebna i to co robię jest nieistotne dla nich. I że informacje które pozyskałam ze spotkania i pomoca z Panem X ma nie powtarzać (był ze mną na spotkaniu więc wszystko wie). Stwierdziłam, że jeśli nie chcą wiedzieć co załatwiłam i ustaliłąm to nie. Bez łaski. No i wszystko ok. Wieczorem dostałam meila od prezesa koła z zaproszeniem. Myśłałam, że przypomniała sobie o mnie i wysłała spóxnione. Odpisałam że będę. Ona odpisała że bardzo się cieszy, że jestem dla nich bardzo wazna itd słodkie komplementy. Ja ucieszona zgodziłam się przyjść. I najlepsze. Dzisiaj dowiaduję się, że to mój facet do niej napisał żeby wysłała mi zaproszenie :( A prosiłam go żeby na ten temat nie rozmawiał z Prezesem :( Mało tego. Wysłał do Prezesa meila u mnie w domu jak ja byłam w kuchni i udawał, że czyta dalej swoją pocztę. Wyszło to dzisiaj popłudniu bo pozbierałam fakty do kupy. Napisałam mu że się na nim zawiodłam i mnie oszukał. A on, że to nie jest powód, żeby sie do niego nie odzywać i sie obrażać. Ja mu piszę, że się na nim zawiodłam a ten "ok, trudno" Mam prawo czuć się źle? Czy to ja wymyślam, że mnie to zabolało?:(

Gość Hilda garda
Ja na Twoim miejscu tez czuła bym się zawiedziona. Hmm chciał dobrze ale mu nie wyszło. Szkoda, że nie widzi swojego błędu, że zrobił to bez Twojej wiedzy.