Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaa1990r-20.........

_____Kto ma racje ___???czy to jest normalne ???? :( ???????????????????????????

Polecane posty

Byłam w związku 4 lata zerwalismy około 2,5 miesiące temu . Na poczatku szczeze mowiac nie przejmowalam sie tym ... oczywiscie brakowało mi kogoś poniewaz byłam przyzwyczajona ze praktycznie cały czas ktos był .. ale nie znalazłam przez ten czas odpowiedniego faceta z ktorym chciala bym wejsc w związek (chociaz z paroma sie spotykalam ) jeden z nich bardzo spodobał sie mojej mamie (konczy dobre studia ,sympatyczny, bez nałogów itd) ale ja nic a nic do niego nie czuje :( Przed wczoraj spotkałam sie z moim byłym długo rozmawialismy ...wiem ze kogos ma ta osoba wydzwaniala do niego cały czas podczas spotkania była bardzo zazdrosna chyba sie zakochala w nim .. on jej powiedzial ze jest na spotkaniu ze znajomymi .... traktował ja bardzo olewczo ... a miedzy nami doszlo do sexu :( potem Zaprowadził mnie przed kosciol i powiedzial ze nie umie nikogo innego pokachac niz mnie , ze jezeli bym tylko chciala moze byc tak jak dawniej , ze chce slubu ,dziecka ,ze zerwie wszystkie kontakty .... ja powiedzialam ze musze to wszystko przemyslec... od tego czasu milczy ... mysle ze sie z nia wczoraj spotkal albo czeka na moj ruch ... co ja mam zrobić ? zaczeło mi byc strasznie smutno po tym spotkaniuale wlasciwie nie wiem czego.... chyba to przez to ze dowiedzialam sie ze ma kogos ... ale z drugiej strony jak on kreci :/widac ze za duzo sie nie zmienil :O chodzi z tamta a uprawia ze mna sex :O a teraz co do pytania w temacie moja mama sie dowiedziala o naszym spotkaniu i przestała sie do mnie odzywać ? czy ona ma prawo sie tak zachowywac przeciez to moje zycie ... i co z tego ze rozmawiam z byłym? jej nic nie zrobił ,zawsze był dla niej mily ... tylko pare razy widziala jak przez niego płaczę ... pare tyg, temu była ta sama sytuacja i po tym zachowaniu mamy urwalam z bylym kontakt ... czy ona ma prawo sie na mnie obrazac ze rozmawiam z byłym ?? przeciez mi i tak jest strasznie ciezko :(

UPPPP

upppp

nikt mi nie odp.??

uppp

Gość magdaaaaaa
mysle ze to troche chore.............

Gość fejsbooch
Masz swój rozum, nie dawaj matce za siebie decydować.

Gość kasiaaaaaaaaa1990r-20.......
ale czy ta cała sytuacja jest normalna .. moze ja naprawde nie powinnam sie z nim spotykac :/ chociaz tak bardzo mi smutno jak sie do mnie nie odzywa :( ale z drugiej strony boje sie wchodzic to drugi raz :(

Gość zwariowana lala
myślę ze powinniscie spróbowac jeszcze raz ale nie ufaj mu zbytnio i nie mysl o slubie-skąd mozesz wiedziec ze ciebie nie będzie zdradzał skoro tamtą zdradza-co do mamy ,on się poprostu o ciebie martwi-głowa do góry-jutro tez jest dzien

no wlasnie ztad to cale pytanie bo moja mama mi zawsze dobrze radzila w koncu chce dla mnie dobrze ...ale z drugiej strony moze tym razem sie myli moze on mnie naprawde kocha skoro chce slubu na wiosne ... ona by chciala bym byla z tamtym chlopakiem ale ja znim nie bede a jak mi sie teraz trafi ktos gorszy od byłego ... ktory chyba naprawde jest zakochany...

tylko ze ja sie strasznie boje tego ze nam znowu nie wyjdzie :( wiem ze to dla mnie bedzie na maxa bolesne ..a przy okzji zranie i skuce duze ludzi .. mojego faceta z ta dziewczyna co z nia chodzi .. moja mama przstanie sie do mnie odzywac , nie mowiac o tym chlopaku ktory sie podoba mojej mamie .. moze naprawde powinnam dac mu szanse...

ile Ty masz lat...obiecal mi slub...jakby wpadl do Ciebie z pierscionkiem to moze...dziewczyno matki z reguly widza wiecej niz my(napisalas ze masz dobra mame kocha Cie wiec tym bardziej). Niemusisz od razu byc z kandydatem ktorego mama wskazala..ale na tamtego chlopaka uwazaj.Obietnice moga byc puste ..to tylko slowa..ja go nie skreslam nie mam takiego prawa,ale wiem ze najlepiej ajkbys zamaist tutaj -pogadala jeszcze raz z mama..moja tez widziala ze plakalam stad odradzala mi.opwiedz mamie cala sytuacje-ysle ze pomzoe Ci podjac dobra decyzje.

ale ona nie chce ze mna gadac , po prostu przestala sie do mnie odzywac co mnie na maxa zdenerwowalo bo ok ma prawo mi go odradzic ale zeby przestac sie do mnie odzywac ?? :/.... a co do tego slubu wiem ze mowil prawde znam go w koncu nie od wczoraj ;)