Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemówcie mi do rozsądku

Czy w ogóle jest sens?

Polecane posty

Pół roku robię delikatne podchody do faceta, piszę delikatne, bo jak na razie to tylko suszę zęby jak kretynka (na co on z krępacją wbija wzrok w podłogę) albo działam na facebooku przez zaczepki (na które on odpowiada po jakichś 3 tygodniach) czy wiadomości prywatne (na które odpowiada od razu, ale bardzo oficjalnym tonem pozdrawiając, podpisując się imieniem i nazwiskiem i tak dalej.) Czy jest w ogóle sens, kurwa? Niby nie daje mi żadnych znaków, ale podobno był zajebiście pozytywnie zaskoczony kiedy do niego napisałam po raz pierwszy, a mimo to nie utrzymuje żadnego kontaktu wzrokowego kiedy ja akurat patrzę w jego stronę, dopiero jak patrzę kątem oka albo nie patrzę w ogóle to zezuje, ale chyba nie ma zamiaru mi powiedzieć wprost że nie jest zainteresowany, co każdy facet z jajami powinien zrobić, żeby oszczędzić sobie nerwów, a babce czasu i zachodu :o Niby sama sobie odpowiedziałam, nawet wiem, że koleś ma na mnie wyjebane, a te działania to pewnie zwykła uprzejmość, ale już wariuję i potrzebuję kogoś kto mi powie, że jestem popierdolona i mam się od niego odpierdolić. Może to będziecie wy? :(

No spoko, rozumiem tę cichą aluzję :classic_cool:🖐️

Moim zdaniem powinnaś odpuścić. Przecież gdyby mu zależało to wykonałby jakiś ruch, tym bardziej jeśli Ty wychodzisz z inicjatywą. A nie jest powiedziane, że wprost Ci powie, że nie jest zainteresowany- to przeciez nie takie łatwe.

Widocznie mam więcej w spodniach niż on, bo ja zawsze ochładzam zapędy moich adoratorów zanim zdążą się zaangażować. A ten przez pół roku na to przyzwalał, no Jezusie Nazareński 😭 Chociaż to też moja wina, bo sobie wmawiałam coś czego nie ma. Jakie moje życie jest chujowe :(