Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaska

co myślicie??

Polecane posty

Gość karaska

Witam. Chciałam Was spytać co myślicie o moim problemie i jaki jest Wasz punkt widzenia, a mianowicie miesiąc temu uprawiałam petting z chłopakiem 2 dni po dostałam zgodnie z terminem miesiączkę. Równie z rozpoczętą miesiączką zaczęłam brać tabletki hormonalne(1 raz w życiu (musiałam je brać ponieważ miały być lekarstwem na torbiel(jest to coś w stylu wrzodu na jajniku) Po skończeniu miesiączki ciągle miałam brązowe plamienia i skrzepy. Bóle jajników, i bóle na dole brzucha oraz sporadyczne biegunki ) Wraz ze skończeniem się tabletek dolegliwości zniknęły a ja zrobiłam sobie test ciążowy który wyszedł negatywnie. Teraz ponownie dostałam okres zgodnie z terminem, który przebiegł normalnie. Ale dziś znowu coś zaczęło boleć mnie na dole brzucha tak sporadycznie. A chciałam dodać, że przez ostatni miesiąc strasznie zwiększył mi się apetyt. Strasznie panikuję i proszę Was o opinie,czy mogę być w ciąży? Proszę nie oceniajcie mnie bo sama wiem, że jestem nieodpowiedzialna i ciągle pluje sobie w brodę.

Gość Szczepan
Nie jesteś. To się wydaje oczywiste. Ja tutaj nieodpowiedzialności z Twojej strony nie widzę. Z Twojego postu wynika ze nic nic z chłopakiem nie robiłaś przez ten miesiąc. Petting tylko? Jak to pewien już starszy, doświadczony, lekarz powiedział: "nie ma seksu - nie ma dzieci". Trzymaj się tej żelaznej zasady :) a będziesz żyła sobie w spokoju. A te bóle to od twojej przypadłości raczej.