Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szu2

kobiety 35 letnie......

Polecane posty

Gość buahahha
kobiety * no i czego sie chwalisz ze mlodszy ? za to go kurwa kochasz :O

Szu, a jako mezczyzna odpowiedz mi, czamu mezczyzni poszukuja duzo mlodszych kobiet od siebie, tak wlasnie minimum 10 lat mlodszych? Co nimi powoduje albo Toba? Pytam z ciekawosci.

Gość buahahha
no wlasnie skoro 50 latki sa podobno takie bosskie?

widzisz moraira facet taki jak ja nie mysli wylacznie penisem i nigdy nim nie myslalem cenie swoja partnerke za madrosc jaka posiada

Gość buahahha
ale ty z nia jestes? sypiacie ze soba czy co?

na sile odmladzaja czyli jak? Bo jesli mowisz o botoksie ,operacjach plastycznych, zageszczaniu wlosow itp. to robiato zarowno kobiety jak i mezczyzni w takim samym stopniu, widac to po celebrytach.

do predatorki hmmmmmmmm przemilcze hahahaah

Gość dla mnie bylaby to na pewno
juz pisalam, wspolczuje jak nadal masz problem z odczytaniem literek:D nie wyobrazam sobie byc z kims 17 lat starszym, czyli z kims kto moglby byc moim ojcem:o

moraia.. bo młode kobiety są piekne .. nic im nie zwisa, są elokwentne, bystre i mają energię do życia, która starszym panom się udziela;)) ( czasami) A i potrafią też maxymalnie podnieść ciśnienie takiemu panu.. co też może mieć względy zdrowotne.;:)) no czasmi zabójcze-- ale coż ryzyko powikłań zawsze istnieje;)

Gość Ja mam 32 lata i preferuje
Zgadzam sie z Moraira. A poza tym co to za teksty ze jak bede miala mlodszego faceta, to bedzie ze mna tylko dla sexu? Rozumiem, ze Wy ze starszymi facetami tez byscie byly dla sexu? Szu - ale taka 90latka zgodnie z Twoja teoria powinna miec wiecej madrosci ;-)

to jakis seksownie mlody bylby ojciec

Gość buahahha
a ty z nim nie ?

Szu, ja slowem o seksie nie wspomnialam. Zauwazylam tylko taka tendencje ze mezczyzni, szczegolnie 40+ wola wybrac na partnerke kobiete przynajmniej 10 lat mlodsza i ciekawi mnie dlaczego. ja mam 33 lata i dla mnie granica wieku na razie to 40 lat u mezczyzny. I nie chodzi tu o seks. Po prostu uwazam ze starszym nie dogadalabym sie. Dlatego pytam Cie co Wami powoduje ze wybieracie duzo mlodsze?

ja mowie o swojej 35 latce inne mnie nie interesuja

szu czyli wyznajesz zasadę,że milczenie jest złotem;)) echh ci mężczyźni "starej daty":) to urocze;)) haha

Gość dla mnie bylaby to na pewno
szu2 ale bzdury pleciesz, teraz to juz spaliles sie na calego:o wczesniej pisales, ze "starsza partnerka nigdy" a teraz, ze "nie mysle wylacznie penisem i nigdy nim nie myslalem cenie swoja partnerke za madrosc jaka posiada" hahahah:D to sie nazywa meska hipokryzja:o

Gość prawie 30tka
a moj jest o 13 lat starszy :) i jest nam baardzo dobrze razem

kto powiedzial o wybieraniu? a slyszalas o czyms takim ze czasem dwoje ludzi sie poprostu znajduje ? ze to jakies przeznaczenie? ze siebie zauwaza ze sie pragna nie zwazajac na lata i dlugosc penisa i inne?

"szu2 ja mowie o swojej 35 latce inne mnie nie interesuja" To dobrze,że Cie nie interesują ale wypowiedzieć się możesz skoro już taka burzę wywołałeś;) nie umywaj rąk.. :D:P

Predatorka obie dobrze wiemy ze w dzisiejszych czasach 40tki wygladaja na 30parolatki :). I wcale botoksu nie uzywaja, dlaba o siebie :). A poza tym ciekawa jestem odpowiedzi faceta, co facetem powoduje, ze szuka duzo mlodszej :).

Gość buahahha
ohh tak jakie te 40tki sa zajebiste :D a ja znam duzo facetow ktorym bym dala mniej lat...

'dla mnie bylaby to na pewno szu2 ale bzdury pleciesz, teraz to juz spaliles sie na calego wczesniej pisales, ze "starsza partnerka nigdy" a teraz, ze "nie mysle wylacznie penisem i nigdy nim nie myslalem cenie swoja partnerke za madrosc jaka posiada" hahahah to sie nazywa meska hipokryzja " w obronie szuu a jaką ty tu widzisz hipokryzję?

predatorka milczenie jest zlotem jak najbardziej zwlaszcza jak mloda 35 latka ma za wiel do powiedzenia hahaha

Szu ok, ona wybrala Ciebie, ale Ty wybrales JA. Wlasnie JA, 35latke. Dlaczego 35latke a nie 45latke tez w sumie sporo od ciebie mlodsza? Czekam na odpowiedz :)

Gość buahahha
bo moze sie zakochal ? :O na sile mial szukac 45 latki? jestes denna

kazdy czasem widzi to co chce

Moraira Predatorka obie dobrze wiemy ze w dzisiejszych czasach 40tki wygladaja na 30parolatki . I wcale botoksu nie uzywaja, dlaba o siebie . A poza tym ciekawa jestem odpowiedzi faceta, co facetem powoduje, ze szuka duzo mlodszej . Oczywiście.. masz rację;)) za to 20-ki robią z siebie kaszaloty i wyglądają często poważniej niż 35-latka;) Wiesz, ja też jestem ciekawa opinii mężczyzny w tej materii;)

Gość Ja mam 32 lata i preferuje
Zastanawiam sie jeszcze nad jedna teoria... tak mi przyszla na mysl. Czemu mnie krytykuja kobiety mlodsze, wolace starszych facetow? Powinny sie cieszyc, ze wole mlodszych i 35-40 latkow zostawiam im... A one mi dokuczaja, docinaja... A nie jest to tak czasem, ze te panie wolalyby rownolatkow, ale rownolatkowie akurat przypadkiem wybrali kobiete kilka (nie kilkanascie, to juz niezdrowe) lat starsza? I teraz pozostaje im robic dobra mine do zlej gry i pocieszac sie, ze im starszy tym lepszy i ze mlodszy zawsze zdradza, oszukuje, nie traktuje powaznie, co to starszym sie nigdy nie zdarza? A tak w ogole to zabawne, ze tak przypuszczacie jak ja wygladam z moim facetem, skoro nawet nie wspomnialam, czy go mam i czy ma lat 25 czy moze 35 lat, bo z takim tez wyobrazam sobie zwiazek ;-)

buahaha nie wiem w jakim srodowisku sie obracasz, ale wyksztalcone kobiety z duzych miast wygladaja bardzo, bardzo dobrze. Ale skoro planujesz w wieku 40 lat wygladac jak zombie, to poszukaj sobie partnera 20 lat od siebie starszego. jest szansa ze dalej bedziecie razem, bo ten twoj o 5 at od ciebie starszy wymieni Cie na mlodsza albo zadbana 40tke :).

szuuuuuu no właśnie dlaczego zainteresowałeś się młodszą, a nie np panią w wieku 45 lat! Gadaj:)) ale już;) I rozwiń swą myśl, bo zauważyłam,żeś oszczędny w słowach:)) :P