Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szu2

kobiety 35 letnie......

Polecane posty

uwielbiamy ze soba rozmawiac mamy wiele wsoplnych tematow i ciagle za malo nam jest

Gość bardzo ważne pytanie
zosia jesteś niedoruchana więc się nie wypowiadaj czego za mało ? seksu?

seks jest z nia zajebisty jest ogromnie namietna i zachlanna uwielbiam sie z nia kochac

Szu jak tak Ciebie czytam to może zmienię zdanie i zainteresuję sie starszymi? ;)

wzystkiego nam jest malo takze i seksu obcowania ze soba wiecej wiecej rozmowy szkoda ze trzeba pracowac

Gość bardzo ważne pytanie
no super, więc czego się boisz?

moraira nie wiedzialas ze starsi faceci potrafia wyzwolic w kobiecie wszystko co najlepsze ze sa wspanialymi kochankami?

Dobry wieczór;) no proszę jak się temat rozwinął;:) Szuu ty to normalnie chłopie płoniesz z tej miłości;) hmm aż trudno w to uwierzyć,że znajomość z internetu może przynieść tyle radości. A dlaczego wy już spać uciekacie? szuu ciebie rozumiem- wiadomo.. wiek robi swoje hahah:P:D ale reszta?:P

Gość Eleeene
zosia samosia1,,, widzisz teraz sama , nie masz pojecia o zyciu a otwierasz pysk seks jest bardzo wazny !!!

boje sie tego ze czar prysnie......

o predatorka witaj czy ktos z takim niczkiem ja ty nie jest zimnym ? masz taki niepokojacy niczek

Predatorko, ja dopiero rozpoczynam imprezę wieczorną z Kafe ;). Szu, sama nigdy nie byłam związana z dużo starszym mężczyzną, za to miałam starającego się ;) i on traktował mnie bardzo protekcjonalnie (12 lat różnicy) na zasadzie "Dro Morajko, ja jestem doświadczony i poprowadzę Cię przez życie" i mam dwie bliskie koleżanki zwiazane ze starszymi mężczyznami (20 i 11 lat różnicy) i jest to samo, dlatego jakoś tak mnie związek zz dużo starszym nie uśmiecha się. Ale kto wie co mnie czeka i kto na mnie czeka :)

wszystko zalezy od tego w jaki sposob potrafimy ze soba rozmawiac i jak siebie postrzegamy. mysle ze wazne jest to aby w kazdym zwiazku umiec znalezc kompromis

Gość Mariano mariano
na ciebie stara dupo to juz trumna tylko może czekać :D

szu2 o predatorka witaj czy ktos z takim niczkiem ja ty nie jest zimnym ? masz taki niepokojacy niczek eee tam niepokojący.. a co do zimna.. coż.. zmarzluch ze mnie okrutny.. więc czasami jestem zimna bardzo:)) ale szybko się rozgrzewam:) A co do miłych pan.. moje drogie każda z nas ma inny pomysł na życie. Jedna lubi blondynów, druga brunetów ect.. najwazniejsze to wykazac zoruzmienie wobec odmienności poglądów czy też wyborów innych. Obrażanie kogoś tylko za to,że ma inne zdanie niż ja, nie miesci się w granicach podstawowej przyzwoitości. Nie rozumiem jak dorosłe, wydawałoby się dojrzałe kobiety nie potraią rzeczowo rozmawiać ze sobą i spierać się z klasą. Ktoś kto atakuje słownie za róznicę poglądów wykazuje się ogromną słabością i ograniczeniem. Wszak nigdzie nie jest napsiane,że zawsze musimy się ze soba zgadzać ale na litość Boga, czy w sytuacji kiedy ktoś ma inne poglądy powinno się go zdyskredytowac i obrazać? W mojej skromnje ocenie nie można zmuszać innych do podzielania naszych poglądów i oczekiwaniu,że będą traktowane jako jedynye i słuszne.

no prosze jaka ta pradatorka madra no no

Moraira witaj:)) Fajnie,że zajrzałaś;) Masz rację pisząc,ze nie wiemy co nas w życiu spotka. Wiek prawdopodobnie nie jest aż tak istostny, bo ważne jest to jak się czujemy z własną metryką. Są osoby, które po 40-tce wyglądają i czują się jak tetryki, a sa tez 50-latkowie, którzy mają więcej energii niż młodzi. Znam takiego jednego pana , lat 50:) Toż on ma tyle sił wtialnych, energii i pasji ,ze momentami sama przy nim czuję się staro;P hahah W każdym razie, nauczyłam się nigdy nie mówić nigdy. Tak jak napisałaś Moraira.. nie wiemy co nam los przyniesie. Tak mi się nasunęło,że związek z dojrzałym mężcyzną daje peaną stabilizację emocjonalną. BO taki mężcyzna doceni to, co ma.

Masz rację Predatorko :), chyba rzeczywiście dużo starszych mężczyzn wybierają kobiety pragnące pełnej stabilizacji. Aczkolwiek można ją osiągnąć na pewno z równolatkiem albo i młodszym partnerem. wszystko zależy od wzajemnych oczekiwań i dojrzałości :)

coz sa jeszcze madre i inteligetne kobiety na tym swiecie i ja wlasnie taka spotkalem jestem z nia szczesliwy

Moraira jasne,że z równolatkiem także można osiągnąć te stabilizajcę emocjonalną - nie twierdze,że nie Ale nie można przez to dyskredytować straszych meżczyzn.. oni tez potrafią kochać;)

i sa dojrzali bardzo i wiedza czego chca

A ja tak w kwesti formalnej.. co niektórym tu uczyniła pani "zosia samosia",że tak się na niej wyżywają niektórzy? Z tego co tu napisała nie zauważyłam aby była jakaś gapowata czy też niezrównoważona. echh te fora,..z taką łatwością jest nam oceniac innych, obrażać ale sami na krytykę mamy uczulenie.

Ależ ja nie dyskredytuję! Mi to po prostu nie pasi, przynajmniej na razie :). Ale swoją drogą Moja Droga Predatorko ;) czy wiesz jak wielu mężczyzn dyskredytuje kobiety ze względu na wiek? Chociażby na portalach randkowych wręcz piszą że paniom od takiego a takiego wieku w górę dziękują :)

Myślę że Zosia wyróżnia sie z tłumu niebanalnymi wypowiedziami i jest na nią nagonka

pewnie to sa faceci poszukujacy wrazen przygod a nie zwiazku

Moraira ja wiem,że Ty nie dyskredytujesz starszych mężczyzn.Moja niefortunna wypowiedź nie tyczyła się Twoich wypowiedzi w tym temacie, bo z tego co tu napisałaś wcześniej wywnioskowałam,że jesteś mądrą kobietą i nie oceniasz ludzi miarą wieku i statusu społecznego. A co do portali randkowych, nie mam w tej materii doświadczenia żadnego, ale zdaję sobie sprawę z tego,że mężczyźni w wieku lat załózmy 35 szukają młodej laski tak do 30-ki góra, celem jej wychowania sobie. Kobieta dojrzała, pewna siebie i swoich wartości może stać się dla nich za dobra i za mądra. :)

Predatorko o jak mi miło :). No masz rację, ale tak do 45tki panowie (oczywiście nie wszyscy) stawiają granicę wieku. Dobrej nocy!