agnes@ 0 Napisano Luty 2, 2011 Witam Was dziewczyny:) mam problem bo jakies 2 tyg temu mialam biedunke jakies 2 godz po wzieciu tabletki a na 2 dzien kochalam sie z chlopakiem. ale mialam 'okres' za kilka dni bo byla przerwa wtedy. w ostatni piatek zaczelam nowe opakowanie i z soboty na niedziele wymiotowalam.. nie wiem czy sie martwic ze to ciaza ale w niedziele zaczela mnie lapac grypa i moze to przez to. teraz siedze w domu kaszle gardlo boli katar jestem slaba itp.. i mam jakies dziwne uczucie w zoladku.. niby mi niedobrze ale nie umiem wymiotowac.. jakby chcialo a nie moglo.. jak myslicie czy to przez grype? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powinnas w dniu Napisano Luty 2, 2011 biegunki wziac druga pigulke. Zrobilas tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powinnas w dniu Napisano Luty 2, 2011 ??? Jezeli tak, wszystko w porzadku. W ulotce dolaczonej do leku masz opis co powinnas zrobic, jesli wystepuje biegunka lub jesli pominiesz pigulke. Bierzesz jednofazowe piguly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach