Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 miss Carmex.

Pytanie z serii tych udajacych teoretyczne

Polecane posty

Go艣膰 miss Carmex.

A wi臋c 20 dniowa g艂od贸wka + bieganie i inne 膰wiczenia. G艂od贸wka rozumiana jako max 300 kcal dziennie. Organizm na maksa wyko艅czony, utrata oko艂o 13 kg. I tu nagle bach, kto艣 przerywa g艂od贸wk臋, przez 5 dni prawie normalne jedzenie i zero 膰wicze艅. Prawie normalne bo wiadomo 偶e s膮 wykr臋ty itd. Policzmy wi臋c 500-1300 kcal na dzie艅, aczkolwiek mog膮 by膰 w s艂odyczach czy czym艣 niezdrowym. Przyk艂ad: knysza + batonik. Pytanie- Ile przez te 5 dni wr贸ci, wiadomo 偶e wszystko p贸jdzie od razu w tkank臋 t艂uszczow膮, no i dochodzi jeszcze woda. Czy p贸藕niej powr贸t do g艂od贸wki na 4 dni zniweluje nadrobione kilogramy? WIEM, 呕E 艢WIERZBI WAS BY NAPISA膯 CO艢 O IDIOTY殴MIE, DEBILI殴MIE, G艁UPOCIE, ITD, A JA WAM NIE ZABRONI臉, ALE PRZY OKAZJI ZASTAN脫WCIE SI臉 NAD TYM CO NAPISA艁AM I UDZIELCIE TAKIEJ TEORETYCZNEJ ODPOWIEDZI :) Z G脫RY DZI臉KUJ臉:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 miss Carmex.
podnosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
znowu podnosz臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eh;ppp
no w 5 dni przytyjesz 7-8kg, jak nie wiecej. zalezy, ale jojo jest nieub艂agane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eh;ppp
no w 5 dni przytyjesz 7-8kg, jak nie wiecej. zalezy, ale jojo jest nieub艂agane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
hmmm, 5dni-7-8 kg. Brzmi strasznie, aczkolwiek ma艂o realnie. Troszk臋 poczyta艂am i podczas "kompuls贸w" wywo艂anych g艂od贸wkami dziewczyny ty艂y przez 3 dni oko艂o 5 kg. Aczkolwiek w wi臋kszo艣ci by艂a to woda i zalegaj膮ce tre艣ci pokarmowe. Po tygodniu zwyk艂ej diety lub 3 dniach g艂od贸wek waga wraca艂a do normy, notowa艂y jedynie nieznaczny wzrost. (dla u艣ci艣lenia, kompuls w tym znaczeniu : 1dzie艅- 10 000kcal na raz, 2 kolejne ju偶 mniej bo po ok 4 000 przez ca艂y dzie艅. ) Twoja teoria wydaje si臋 by膰 fizycznie niemo偶liwa. Ja stawiam na wzrost 2-4 kg, aczkolwiek 2 t艂uszczu, i 2 woda itp. Dlaczego? Wiadomo organizm po g艂od贸wce od艂o偶y wszystko co dostanie, jednak偶e z 6 000kcal/roz艂o偶onych na 5 dni nie da si臋 wykrzesa膰 7 kg. Chyba 偶e si臋 myl臋?? a co do JOJO, to eksperyment, nie dieta. S艂owo jojo mnie nie przera偶a. Dzi臋kuj臋 za opini臋 i licz臋 na wi臋cej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ankaakk
Eksperyment w celu sprawdzenia jak bardzo dasz rad臋 rozwali膰 sobie metabolizm i do jakich problem贸w zdrowotnych doprowadzisz?:P Zamiast si臋 zastanawia膰 nad absurdami zacznij ju偶 teraz wychodzi膰 z tej masakry, mo偶e jeszcze nie spali艂a艣 sobie ca艂kiem mi臋艣ni i nie sp臋dzisz najbli偶szych 6 miesi臋cy na doprowadzaniu organizmu do normalno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
Nie to jest celem:) Co si臋 tyczy mojej osoby? To czysta teoria, gdy偶 nie ja przeprowadzam ten niemi艂y eksperyment, ale tzw pocz膮tkuj膮cy "motylek", kt贸remu plany przerwa艂 wyjazd rodzinny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maniaczka odchudzaniaaaaa
Owszem, po tylu dniach glodowki rzucisz sie na jedzenie jak dzika swinia, ale nie pochloniesz 10 tys kalorii. 呕o艂膮dek Ci si臋 skurczy tak, 偶e zjesz max 2tys.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
maniaczka odchudzaniaaaaa - to wykluczam. Jedzenie dziennie- 500-1300 tak jak napisa艂am.

Udost臋pnij ten post

Przytyjesz 2-3kg. Mowie z doswiadczenia.

Udost臋pnij ten post

Aha, i nie pojdzie Ci to w tkank臋 na bank. Ja np. mam 4dniowe ataki glodu. Jem wtedy duzo. Nastepnie nie jem nic po tych 4 dniach i wszystko ladnie spada. Tkanki bym nie zgubila w jeden dzien,.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
Z do艣wiadczenia? Mo偶esz powiedzie膰 co艣 wi臋cej, je艣li to nie problem. Wiem, 偶e ca艂y temat brzmi jak jeden wielki absurd, ale prawda jest taka, 偶e blisko po艂owa odchudzaj膮cych si臋 os贸b ma za sob膮 do艣wiadczenia wynikaj膮ce z monodiet czy g艂od贸wek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oje偶偶偶偶偶偶偶偶偶偶偶u
"Motylka" za 艂eb i do psychiatry, i to ju偶, p贸ki nie jest za p贸藕no!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
Niestety "motylek" sko艅czy艂 19 lat i uwa偶a, 偶e sam mo偶e o sobie decydowa膰 :(

Udost臋pnij ten post

Kiedys na miesiac przed waznym spotkaniem, nie jadlam nic. Raz na kilka dni pilam rozcienczony sok z grapefruitow. Schudlam 15kg. Po spotkaniu...C贸偶...Zaczelam jesc. W ciagu tygodnia przytylam 3 kg. Jadlam mieso, warzywa, orzechy, ale w ilosciach dosc sporych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
a co p贸藕niej? Waga si臋 zatrzyma艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sjlslssss
Waga sie zatrzymala, bo: -zrezygnowalam na stale z pieczywa, ziemniakow,sera 偶贸艂tego i wedlin; - raz w tygodniu nie jadlam absolutnie nic.

Udost臋pnij ten post

To powyzej to ja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
Rozumiem. I dzi臋kuj臋 za odpowied藕 :)

Udost臋pnij ten post

Prosz臋 Ci臋 bardzo. Je艣li masz jeszcze jakies pytanie, pytaj. Mam ogromne doswiadczenie jesli chodzi to taki tryb zywienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
maniaczka odchudzaniaaaaa- wnioskuj臋, 偶e masz ju偶 za sob膮 kilka efekt贸w jojo? Na jakiej diecie teraz jeste艣?

Udost臋pnij ten post

Aktualnie na glodowce. Tak, ale moj efekt jojo nigdy nie przekroczy艂 5kg. Jak kilka lat temu schudlam 20 kg, tak nadal ten efekt sie utrzymuje. Tylko czasami mi odbija i chce schudnac jeszcze wiecej;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
Potwierdzasz wi臋c tez臋, 偶e kto raz zacznie g艂od贸wk臋 musi si臋 ju偶 zawsze pilnowa膰. Mimo to gratuluj臋 sukcesu, niezale偶nie od tego jakim sposobem schud艂a艣, je艣li potrafisz utrzyma膰 efekt to jest dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Moim zdaniem, nie ma diety, po ktorej nie trzeba sie pilnowac. Jak komorki tluszczowe raz powstan膮, nigdy nie znikn膮. Akurat te 20kg schudlam na normalnej diecie. Mniej jadlam! A glodowki sa dla mnie dobre, bo doskonale dzialaja na moj wyglad. Aaaa jesli po kilkunastu dniach nie jedzenia, zjesz cos, mozesz wyladowac w szpitalu, wiec chociaz pierwszego dnia po glodowce napij sie soku, zjedz owoc, drugiego mozesz juz jesc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
Rady s膮 ok, aczkolwiek niewiele w tej sytuacji pomog膮 gdy偶 aktualnie nie mam kontaktu z dziewczyn膮 o kt贸rej mowa. :)

Udost臋pnij ten post

ja dwa mies.temu by艂am na 10dniowej g艂od贸wce:P schud艂am 9kg do tej pory przyty艂am 2 .wszystko jest mo偶liwe dzi臋ki silnej woli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a sk膮d ci przysz艂o do g艂owy
ze stracisz 13 kg z g艂od贸wki powinno si臋 wychodzic powoli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miss Carmex
Sk膮d mi przysz艂o do g艂owy, 偶e strac臋 13 kg? Bo w艂a艣nie tyle uby艂o "obiektowi bada艅" Zgadzam si臋 z Tob膮 plaster_limonki. Je艣li po g艂od贸wce cz艂owiek nie rzuca si臋 na jedzenie, to jojo nie jest konieczno艣ci膮.

Udost臋pnij ten post