Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GoodBoy

Proszę o pomoc

Polecane posty

Witam wszystkich . Jeśli brzuch boli po środku czy po środku na dole to co to oznacza ? Pytam się bo chcem wykluczyć coś . Z góry Dziękuje . Wiem że mało napsiałem ale proszę o pomoc :)

Czy ten Ból brzucha na środku jest objawem ciąży ? Proszę ludzie pomóżcie. Chociaż na te pytanie odpowiedzcie .

O boziu... Tak, ból brzucha może być objawem ciąży. Jak wiele innych codziennych dolegliwości ;]

To oznacza że coś cię boli w brzuchu - macica, jelita, przepukina, nerwoból, gazy, mięśnie brzucha, może promieniuje od wyrostka... możliwości wiele...może i ciąża... a którz to wie?

Brzuch boli ale niestety nie Mnie tylko dziewczynę . i dlatego się pytam nie wiem jakie pytania zadawać ,więc jeśli ktos może to niech napiszę co w ie lub co może Mi pomóc . Dziękuję .

Gość KATIEE...
mozna zadac wiele pytan.. np. czy spoznia jej sie okres? czy kochaliscie sie w dni plodne? czy mieliscie zabezpieczenie? czy w ogole byla mozliwosc zaplodnienia?

Ale co więcej mam Ci powiedzieć? Odpowiedziałam na Twoje pytanie w sprawie bólu brzucha - może być to ciąża, ale nie musi. Sam nie podajesz żadnych konkretów to nie możesz oczekiwać konkretnych odpowiedzi, a testu ciążowego przez internet też żadna z nas Twojej dziewczynie nie zrobi ;]

Nie wiem dokładnie ale byc może spoznia się Moje dziewczynie okres . ale ostatni tez się spozniał,powodem możę być ciagłe przeziębienie . Bóle Brzucha Ma na środku . co do wymniotów to wymiotowała jakieś tydzień dwa temu .

Gość KATIEE...
nie wiesz czy spoznia jej sie okres wiec Ci niestety nie pomoge. Nie napisales czy bylo zabezpieczenie i czy stosunek byl w dni plodne bo pewnie tez nie wiesz... Jezeli to nie byly dni plodne, nie ma powodow do obawy. A co do bolow brzucha tez nie moge nic naisac bo nie wiem w jakiej fazie jest teraz Twoja dziewczyna. Czy jest przed okresem czy po...

Jest przed okresem albo się Jej spoznia . tak Kochaliśmy sie bez Niestety aloe nie wiem czy w dni płodne ale raczej w dni plodne nie .

Waży o 2kilogramy więcej niż ważyła ale nie wiem w jakim czasi Jej przybyły te dwa . Jęsli możecie to pomozcie jak sprawdzić bez testu . tzn np czy co jakis czas coś patrzeć no nie wiem .

Jeśli stosunek nie był w dni płodne to nie powodów do obaw tak ? napewno tak ?

Gość KATIEE...
jezeli nie byl w dni plodne to tak, nie ma co sie martwic. Zeby doszlo do zaplodnienia musi byc owulacja, ktora wystepuje podczas dni plodnych, zazwyczaj 14 - 16 dni przed okresem. Skoro jest przed okresem albo troche sie jej spoznia to nie moze odrazu przytyc... Objawy ciazy nie pojawiaja sie tak szybko... dziewczyna Ci nie mowila czy spoznia jej sie okres itp? rozmawialiscie w ogole o tym? mam wrazenie ze macie po 15 lat...