Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkurdeeeemać

czy ja mam obsesje ?

Polecane posty

Gość kkkkkurdeeeemać

hmm... to strasznie durne.... kiedyś poznałam faceta ... jakies 4 lata temu no ... wydał mi się taki wyjątkowy ,i od tego czasu ma pierdolca na jego punkcie.... w miedzy czasie mialam jeden poważny związek 2lata trwał... ale sie nie ułożyło , na poczatku było siwtenie ale potem zaczeło sypać, zerwałam z nim... no i obsesja mi powróciła... to jest coś okropnego.... nawet z tym chlopakiem nie mam kontaktu a cały czas o nim myśle.... to jest tak durne że aż wstyd mi za siebie, eh...chciałabym się z nim spotkać...pogadać, ale nie wiemjak zacząć, tak dawno nie rozmawialiśmy . może ktoś ma jakąś rade ? zdaje sobie z tego że to porąbane...chyba musze isc do psychiatry : -p

Gość woodzionka
Czy lubisz się z tym pierwszym? Jeśli tak, to naprawdę warto spróbować.

Gość afgatka
mam to samo! 3 lata, nie ma sekundy żebym o nim nie myślała! a jak jestem przy nim to dostaję pierdolca! euforia!

Gość milionerxxx
woodzionka .. nie wiem o co chodzi w temacie , ale masz super nick :D

Gość milionerxxx
az dostalem ochote sobie zrobic

Gość milionerxxx
ale skad wziazc teraz stary chleb ?

Gość kkkkkurdeeeemać
lubie go, czuje że to pokrewna dusza , tylko nie wiem jak to wszytsko zainicjować, wiem że ie ma nikogo .

Gość afgatka
ślązok ? :O

Gość woodzionka
Suchy chleb, a nie stary! :)

Gość kkkkkurdeeeemać
afgatka a widzicie sie ? bo ja z tym moim nie... totalna głupota ... wyobrażam sobie jakby to było go spotkać... gdy przejzdzam koło tych miejsc gdzie bym mogla go spotkać.. to zawsze mam taka głupią nadzieje....

Gość woodzionka
No, ale czy on Cię lubi? Jeśli tak, to spróbuj. Najlepiej jakbyś wyczaiła, gdzie go można złapać. Pojawisz się tam przypadkiem i zagadasz do niego. Przedłużaj rozmowę, wypytaj się o szczegóły, powiedz, że czymś tam się interesujesz, w zależności co on powie i poproś o namiary. Że niby chciałabyś później o tym pogadać. :) Ja mam podobnie, ale nie mieliśmy niestety dobrych relacji. Gdybym się odezwała to albo by mnie olał albo zmiażdżył śmiechem. :(

Gość milionerxxx
ok , ale lepszy taki po 4.5 dnich

Gość afgatka
widzimy się raz na pół roku! to jest chore

Gość kkkkkurdeeeemać
chyba lubi... skoro kiedyś mnie zapraszał do siebie, a potem kontakt sie nam urwał ... no on mi czasem napisze durnego smsa.. od czapy.. a ja niewiem co z tym zrobić, porąbane ....

Gość kkkkkurdeeeemać
wiem jak wygląda... mam jego facebooka... nadal ma to coś...

Gość woodzionka
No to Ci strasznie zazdroszczę, że chociaż się lubicie i on te smsy wysyła. Skorzystaj z okazji, bo to dobrze wróży.

Gość kkkkkurdeeeemać
eh to se wszytkie możemy przybić piątke... ale coś trzeba z tym robić... bo to porąbane...

Gość kkkkkurdeeeemać
no niby dobrze... ale on miał kiedyś dziewczyne z którą długo był i ona wokoł niego się kręci.... cały czas... eh jezu jakie to wszytko porąbane...

Gość woodzionka
Wy możecie, ja nie bardzo. Wiesz, w porównaniu do mnie jesteś na wygranej pozycji. Gdybym dostawała te smsy, tak jak Ty, to nie wahałabym się ani chwilę. Tego mojego nie widziałam chyba dwa lata (też tylko zdjęcia z neta), a myślę o nim non stop. Nawet zanim weszłam dziś na forum to mi w głowie siedział (fajnie teraz trafiłam na ten temat). Wiem jaki to koszmar...

to po prostu napisz do niego zadzwoń przecież cię nie zje a może coś z tego wyjdzie .myśle też że jeżeli tego nie zrobisz to może nie zawsze ale bardzo długo będziesz żałować

Gość okropna ta tesknota
ja wiem :(

Gość kkkkkurdeeeemać
eh no Twoja sytuacja jest gorsza, ale czemu on miełby Cie wysmiac? nie zje ale niechce sie nażucać.... nie moge powiedzieć że go kocham.. ale bardzo lubie mimo że mało rozmawiamy.... hmm wogle aktualnie... czasem na facebooku kliknie że lubi mój link... super nie?

Gość kkkkkurdeeeemać
tak się zastanawim jak by zareagowali ci faceci gdyby dowiedzieli sie o tych naszych obsesjach... toż to takie durne..

Gość woodzionka
Nie masz mu wyznawać uczucia, aaaa! Tylko odnowić znajomość, pogłębić. Zaaranżuj jedynie rozmowy i obserwuj jak się to rozwija. Poznasz wtedy i swoje uczucia i jego. Na początku do niczego się nie przyznawaj. U mnie już nic nie pomoże. Zaprzepaściłam sprawę. :/

Gość woodzionka
Też bym się spaliła ze wstydu gdyby się ten 'mój' dowiedział jak o nim myślę gorączkowo. ;( Kombinuję na razie gdzie go znaleźć w realu...

Gość kkkkkurdeeeemać
oj w zyciu bym mu nie wyznała tego.. za wariatkę by mnie wziął ...wiem że fajnie by było na niego wpaść... ale "przypadkowo" to nie takie łatwe... chyba bym musiała cały dzień stać na przystanku hehe :D i bym sie nie doczekała... nawet głupio mi pisać do niego na gadu... e szkoda gadać jakaś nieporadna jestem... eh i to własnie tylko w jego przypadku.... tak to z wszystkimi normalnie rozmawiam nie jestem niesmiałą osobą...

Gość kkkkkurdeeeemać
eh po pijakuz koleżankami się zdażyło mi sie do niego zadzwonić... ale to była żenada

Gość woodzionka
Ile masz lat?

Gość kkkkkurdeeeemać
wsyd sie przyznać ... jestem stara i głupia