Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrdhdtjtrfjtfrjfjfd

dotyczy prowokacji

Polecane posty

Gość hrdhdtjtrfjtfrjfjfd

jak wy je rozpoznajecie? ja wierze jak glupi akazdej historii, ba , na topikach o bransoeltce oraz dwóch tygondi do śłubu ryczałam:o a potem okazalo sie ze to prowo:o jak to rozpoznajecie? i ajk te autorki zmyślają tak fantastyczne historie i manipuluja wamio?

Gość to proste jak budowa cepa
trzeba być po prostu inteligentnym, ot cała filozofia 🖐️

Gość ja tam uwazam ze te
prowo o bransoletce i dwoch tygonidahc do slubu napisala jedna osoba:o

Gość derrma
Ja prawie zawsze rozpoznaje po stylu pisania i takich malo wiarygodnych historiach. No i stawiaja duzo wielokropkow... prawie zawsze wiem, ze jest prowo i wkurza mnie jak durni daja sie nabierac i wspolczuja. Na przyklad dzisiaj byl temat 13 latki w ciazy. Od razu poznac, ze pisze dorosla osoba a ludzie sie tym przejmuja.

Gość prowo są dosyć tendencyjne
-mam 15 lat i jestem -matka bije męża ,brata itp -mąz wyszedł i nie wrócił -znalazłam smsy w tel męza i tym podobne

Gość ja tam uwazam ze te
po stylu pisania? etektyw sie znalazl:o

Gość derrma
hee tez mi sie wydaje, ze to kwestia inteligencji :D No i jakiegos wewnetrznego wyczucia :p

Gość myszell
Najlepsze jest wtedy, kiedy piszesz takim cepom, że to prowo i dali się wkręcić jak mielone do maszynki, a oni wtedy zaczynają uderzać w wysokie tony pt ''No tak, ja wiedziałam od początku ale takie sytuacje się przecież zdarzają, może przeczyta to kiedyś ktoś z takim prawdziwym problemem'' :o :D 🖐️

Gość ja tam uwazam ze te
dziwn ze kazdy taki madry i rozpoznaje prowokacje a topiki maja po 1000-2000 odpowiedzi😭 moje prowokacje mialy tylko po 5-6:o

Gość derrma
Podaje przyklad " Nakrylam meza w lozku z moja przyjaciolka" - kto w to wierzy? Takie rzeczy zdarzaja sie w filmach.

Gość myszell
widocznie były słabe i mało wiarygodnie :classic_cool:

Gość :)):):)
gdzie było o tym ślubie ?:P

Gość prowo są dosyć tendencyjne
jeszcze jedna typowa zarabiam 80 tys mcznie ,jem trufle z kawiorem nie to co wy biedaki , a ludzie piany dostają

Gość nie spinaj się
po pierwsze, jak widzę wymienianie bohaterów po imieniu to nawet dalej nie czytam, bo wiem że to prowokacja. po drugie, prowokacje mają prowokować, więc wszystkie kontrowersyjne tematy typu: "jak nikt nie przygarnie małych kotków to mój chłopak je utopi!!!!!!!!" uznaję za prowokację i nie zawracam sobie tym dupy, a po trzecie widać po zachowaniu prowokatora, który odpisuje wymijająco, ogólnikowo albo zbyt emocjonalnie, ewentualnie nie odpisuje w ogóle. a ogólnie najważniejsza zasada to trochę dystansu i mniej naiwności, to jest kafetełe 🖐️

Gość wewewewdfre
wiesz co? ja tez w w wiele rzeczy wierze. a potem okazuje sie ze propokacja. ale ostatnio wczoraj przezyłam historie jak sie okazało ze moj fcaet jest od 2-3 miesiecy w równoległym ziwazku a wyszło bo wysłał mmsa do mnie i do niej (opcja wyslij do wielu) i doeciekłam czyj jest ten drugi numer. załozyłam tu topik bo byłam i jestem załamana a niektórzy pisali mi ze to prowo. a mi sie to pryzdarzyło. wiec moze nieltóre historie choc niewiarygodne sa prawdziwe i sie niestety zdarzaja. ja w zyciu bym nie pomyslala ze fcaet z którym jestem 6 lat i planuje slub ma od 2 miesiecy inna laske na boku w której mowi ze sie zakocha! ehh.. moze niektóre rzeczy sa prawda tak jak moj topik a zarzucano mi prowo.