Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa 111

jak załatwic grupę inwalidzką,bezpłatną

Polecane posty

Gość ciekawa 111

jak w pytaniu, czy ktos wie jak załatwic grupe inwalidzką? nie chodzi o kase tylko o dodatkowe 10 dni urlopu wypoczynkowego, na co najlatwiej i od czego zacząć , a może zacząc cos symulować?

Gość Trzeba być po prostu inwalidą
Każda inna metoda to oszustwo :O

Gość ciekawa 111
jejku nie chcę żadnej płatnej, ale wiem że u mnie w zakładzie sporo ludzi ma grupę i ma z tego tytułu 10 dni więcej urlopu, zastanawiam sie czy wogóle sa jakies szanse,

Gość ,s,s,s,s,s,
najpierw msuisz byc na cos chora ale jak nei amsz choroby to neiw iem mzoe an alergie czy kregoslup? Musisz meic hoistorie choroby bo potme twoj lekarzz roto wypisuje taki druk i do tego ajkeis dokumenty a najmpeij szpital

Gość taka jedna dziewczynaa
to oszustwo i tyle, nawet bezpłatna grupa jest oszustwem, bo ktoś inny na ciebie robi przez te 10 dni

Gość ,s,s,s,s,s,
tez cos ja nei mama grupy pracuje w urzedzie i tez zawsze robie za kogos mimoz e maja normalnie urlop

Gość eleleke,eeeleel
a ja mam grupe bo mialam wycieta tarczyce , dlaczego nie mam sie strac skoro nie jestem calkiem sprawna jak ktos kto ma ten narzad caly?

Gość ciekawa 111
bzdety, tak się składa że mam samodzielne stanowisko pracy i w trakcie mojej nieobecnosci nikt mnie nie zastępuje, jak wracam z urlopu to poprostu musze nadrobic i tyle