Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona32

nie rozumiem tego

Polecane posty

Gość ona32

poznalam na portalu faceta ,trudno powiedziec czy pozalam .wymienilismy sie zdjeciami.to bylo jakies 8 miesiecy temu.nadal mamy ze soba kontakt ale tylko smsowy,zapytalam go kiedys czy spotkamy sie na jakas kawke on powiedzial ze pewnie i tyle.on pisze smsy mi sie nie chce odp bo po co?nie wiem o co mu chodzi

Gość jestes jedna z wielu
albo ma zone

Gość ona32
nie pomyslalam o tym.ale nie wydaje mi sie chpciaz roznie to bywa

normalny facet, nie cwaniak to juz dawno by sie z Toba umowil zapytaj kiedy to obiecane spotkanie, jak bedzie krecil to olej go nie trac czasu na jakiego cwaniaka

Gość ona32
nie robie sobie zadnych nadzieji z tym facetem.tylko po cholera pisze jk nie ma zamiaru sie spotakc .ma 35 lat a taki glupi?na 98% jestem pewna ze jest kawalerem

mialam taka sama sytuacje i okazalo sie, ze facet nawet troche starszy od Twojego leci na kilka frotow mial wiele takich kolezanek i trzymal je w razie czego jakby nie skonczyl mu sie seks z aktualna, ogolnie facet zmienia kobiety jak skarpetki :o manipulant, chociaz gral takiego fajnego i na poziomie

Gość ona32
tez tak przypuszczam ze jestem jedna z wielu.mi sie juz nie chce bawic w te smsy chyba przestanae odpisywac

szkoda Twojego czasu na takiego faceta

Gość dzulia
beznadziejny typ sam nie wie czego chce.

Gość kobieta szczesliwa- nie ?
wieczny pisarz ,zdjecia ktore poslal mogly byc kogos innego;)

Gość a myślałam, że ten
moja kumpela byłą w podobnej sytuacji. Pół roku rozmów z osobą z 2 końca kraju. Pół roku konkretnych rozmów: po kilka h dziennie nocami na necie. Ona chciała się spotkać to najpierw zwodził, potem się zgodził, potem znów coś kombinował, a gdy była w pociągu w drodze na mce spotkania (połowa drogi między miejscowościami), napisał, że nie pojedzie bo coś tam (bez szczegółów). Jakie macie pomysły?

Gość mannakasza
mnie też sie trafił taki smsowiec co sie dzieje z tymi facetami ??? pisze mi też kilka smsów dziennie, nie wiem po co, bo jak facet mysli normalnie to powinien chciec sie spotykac a nie tłuc w klawisze telefonu po co to ?? do czego mu to potrzebne i do czego to ma prowadzic bo nie wiem ... nie mam juz checi mu odpisywac , to niedorzeczne ..

Gość dzulia
mannakasza no wlasnie ja tez nic z tewgo nie rozumiem .pisze tyle czasu jakies glipie sms .to on zaczyna pisanie ja nawwet wykasowalam jego nr.mi by bylo szkoda kasy na kogos zeby tylko popisam sobie smski

Gość ona32
napisalam mu to kiedy ta umowiona kawka,zobacze co odp, pewnie ze kiedys sie napijemy hehehehe

Niedorzeczne to wy jesteście pisząc sms-y z obcymi ludźmi. Tragedia. Aż tak bardzo jesteście samotne i zdesperowane.

Gość mannakasza
też tego nie rozumiem codziennie rano --- dzień dobry miłego dnia i takie tam pierdoły w ciagu dnia czasem napisze czasem nie po co gośc to uskutecznia nie wiem face powinien chciec sioe spotykac a nie pisac chyba nie ?? chyba tak jest normalnie .... a może nie, już sama nie wiem już mnie ta zytuacja wnerwia, bo do niczego to nie prowadzi i jestem o krok od napisania mu, zeby skończył z tym bo wirtualne znajomosci mnie nier biora

Gość ona32
darek1982 chyba nie zrozumiales .nikt tu nie jest razem.rozmwiamy tylkon o tym ze facet pisze tylko ssm i nam sie to nie podoba.czytaj uwaznie

Gość mannakasza
jak to po co? Liczymy na szczescie. Mnie juz sie udalo pare razy. Np długo pisalam czułe smsy na 7918 i wygralam juz 5 mercedesow. A miala byc tylko kawka i randka? hę? glupio ci? zadnego w sumie nie odebralam, bo jakies bzdety odpisuje ale Merc In Spe to jest lans.

Gość mannakasza
no przepraszam bardzo, ja sie z nim widziałam, a gośc pisze tak dwa tygodnie , wiec nie wiem w co pogrywa , ale już mnie to wkurza

Gość mannakasza
podszyw nie najwyższych lotów .... ale sie uśmiechnełam :)

Gość ona32
ja tez napisze ze w wirtualnej znajomosci nie zamierzakm tkwic,to juz nie chodzi ze ja bardzo chce sie z nim sptkac bo nawet chyba nie chce tylko wkurzaa mnie te jego smski typu co slychac jakbysmy byli znajomymi ze hoho

"ja tez napisze ze w wirtualnej znajomosci nie zamierzakm tkwic,to juz nie chodzi ze ja bardzo chce sie z nim sptkac bo nawet chyba nie chce tylko wkurzaa mnie te jego smski typu co slychac jakbysmy byli znajomymi ze hoho" Widzisz sama. Przepraszam, a gdzie ja napisałem, że ktoś z kimś, gdzieś jest razem?? Właśnie o to mi chodzi, że takie znajomości są naprawdę dziecinne. Męczy was taki stan sytuacji to przestańcie się bawić w smski. Chcecie kogoś poznać to się spotykajcie z ludźmi. Jak nie chcą dajcie sobie spokój. Pisać miliony esów i rozczarować się na pierwszym spotkaniu! BEZCENNE;P

Gość mannakasza
ok Darek jesteś facetem wiec może ty to rozkminisz ja poznałam faceta, spotkalismy sie ... dla mnie było miło, wiadomo po pierwszym spotkaniu można mówic jedynie o wrażeniach , dla mnie były dobre po spotkaniu facet mi pisze miłe esy, że było uroczo, ze jestem ekstra i takie tam, nastepnmego dnia też pisze .... odpisuje, jestem miła trzeciego dnia coś jakby sie zmienia, smsów mniej i temat o niczym, potem smsy rano na dzień dobry i cisza ...... i co dalej ??? o co facetowi chodzi rozmyślił sie to ok, niech napisze, nie bedzie problemu, po co to niby utrzymywanie kontaktu, a tak w sumie nic ..

Gość Róża ogrodowa
Olej palanta, widac sam nie wie czego chce, albo leci na kilka frontów ;p

mannakasza Ok Rozumiem. Spotkało mnie coś podobnego dość niedawno. A więc tak. Musisz się rozeznać w temacie.1. Facet miał może kogoś na oku, 2. bądź z kimś wcześniej był (czy był samotny od dłuższego czasu. Jeśli tak było - to być może pkt 1 ). Najprawdopodobniej mu nie wyszło, więc spróbował z Tobą rozpocząć coś nowego. Trzeba to wziąć pod uwagę ponieważ to bardzo ważne. Nawet nie wiemy jak. Ludzie strasznie "nakręcają" się na drugiego człowieka, a taki Związek emocjonalny jest silniejszy od nie jednej nowej, nawet najwspanialszej znajomości. Nawet gdy nie warto, człowiek tego nie jest w stanie zauważyć, ale to pewnie każdy z nas przerabiał;) Więc np. jeśli zapaliło mu się zielone światło u tej np. byłej, czy tej o której aktualnie myśli. Przestaje się interesować wszystkim wokół i zaczyna żyć nadziejami, że jednak nic straconego. Traktuje Cię przedmiotowo. To o innej ciągle myśli. Ma ją w głowie itp. Niektóre takie znajomości po prostu kończą się tak aby dowartościować się po klęsce, porażce z obiektem swoich westchnień. I mimo, że mu spotykało, rozmawiało, pisało się wspaniale z Tobą. Być może nawet jesteś atrakcyjniejsza dla niego. Może od tak odwrócić się od Ciebie. Totalnie bez uczuciowo. Może myślami cały czas jest, był w jednym z podanych przeze mnie punktów. Powiem Ci teraz tak od siebie. Jeśli człowiek jest "czysty" emocjonalnie i mu się spodobamy - zrobi wszystko by z nami się związać. Działa to zarówno w jedną jak i drugą stronę - prawda:) ale podoba mi się Twoje ostatnie zdanie;) Masz dobre podejście zadając mi pytanie. Sama sobie odpowiedziałaś. Jak będzie dalej pisał nie znaczy to jednak, że będzie ok. Musisz się rozeznać co i jak w kwestii punktów 1 i 2. Jeśli takowe występują. Mówię Ci, że jeśli nie jest "czysty" uczuciowo nie prognozuje porażki, ale zazwyczaj szukanie szczęścia w innym związku kończy się klapą i powrotami. A ty stajesz się kozłem ofiarnym całej sytuacji.