Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawaaaaa

plamienia zamiast okresu

Polecane posty

hej wszystkim :) z góry dziekuje za wszystkie odpowowiedzi. mam taki problem. za trzy miesiace bd. miec 16 lat. 3 czerwca 2010 dostalam pierwszy okres. rowno dwa miesiace pozniej drugi, a trzeci dopiero 13 grudnia. czwartego jeszcze nie dostałam. czasem zdarzały mi sie plamienia, ale to raz, czy dwa. natomiast od tej niedzieli mam caly czas. codziennie, w coraz wiekszych ilosciach. nie wiem co o tym myslec. moze wy mi cos doradzicie ? dodadam ze niegdy nie wspólzyłam ( masturbowałam sie kiedys, ale juz tego nie robie ) bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi :))))

Wydaje mi się, że te plamienia mogą być jakby Twoją miesiączką. Na początku miesiączki mogą być bardzo skąpe. Jeśli nie miną do przyszłego tygodnia to skonsultuj się z ginekologiem.

Gość Wacław IV Waza
Gorsze są plamienia zamiast ejakulacji

Myślę, że na razie nie. Jeśli będą trwały długo albo będą się często powtarzać to skonsultuj to z lekarzem. :)

Gość Wacław IV Waza
Napisz perwersja ile masz lat.

Gość Wacław IV Waza
Jestem ciekaw czy doradza jej inna nastolatka czy dojrzała kobieta.

Gość Dorosla Kobieta
Radze udac sie do lekarza-moze to byc np jakas cysta,moze byc nadrzerka moga wystapic u Ciebie zaburzenia hormonalne....nie lekcewaz takiego plamienia-nie jest to normalne:)

Gość nie straszcie nastolatki
dziewczyna ma 16 lat i dopiero zaczyna miesiaczkowac. Nic dziwnego, ze jej cykle sie jeszcze nie unormowaly. Nie straszcie jej nadzerkami (z z kropka, nie rz...) Perwersja ma racje, dziewczyna nie ma sie czym przejmowac. Jesli powyzszy sytuacja nie ulegnie zmianie w ciagu najblizszych miesiecy warto poprosci mame zeby umowila wizyte u ginekologa. Ale tylko po to by sprawdzil, czy prawidlowo sie rozwija, poradzil na co w przyszlosci powinna uwazac. Z pewnoscia nie zaleci konsultacji na Kafe ;)

i jeszcze jedno - masturbacja nie ma wplywu na Twoje miesiaczki ;) to normalny etap w rozwoju Twojej seksualnosci. Temat jest jednak tabu w naszej kulturze, strasza nas grzechem i zgubnymi skutkami ;)

Gość Sun flower
Ona ma rację, wal konia śmiało ino dyskretnie.

chyba palcowke... To kobietka, nie ma "konia" dzokeju... :-P