Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnapoleczka

JEST TU KTOS KTO ZNA DOBRZE ANGIELSKI??POTRZEBUJE POMOCY

Polecane posty

Gość smutnapoleczka

witam wa skochani mam zadanie domowe ale poprostu nei wiem jak mam sie zabrac do niego bo poprostu jestem slaba z angielskim licze ze kto smi tu pomoze... oto tresci zadan: 1)w ramach wymiany meidzynarodowej twoja klasa gosci grupe mlodzierz z angliioragnizujecie dla nich konkurs wiedzy o Polsce napisz ogloszenie w ktorym podasz: rodzaj wydarzenia zasady uczestnictwa przewidywane nagrody gdzie nalezy zglosci chec udzialu 2) w czasie twoejgo pobytu w san francisco miales urodziny.planujesz urzeadzic impreze dla grupy znajomych amerykanow napisz zaproszenie w ktorym powiadomisz ich o : okazjii organizowanie imprezy terminie imprezy mozliwosci przyprowadzenia jednej osoby szczegolach dojechania do miejsca w ktorym impreza sie odbedzie bylabym bardzo wdzieczna za pomoc z gory wam dziekuje;**

Gość smutnapoleczka
te dwa juz nieaktualne;** mam jeszcze jedno opisz ponizszy obrazek pamietajac kto jak jest ubrany co robi gdzie sie znajduje opisac otoczenie w jakim sie znajduje oto link do zdjecia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d63ff421f 70e3d18.html dziekujeee;***

Gość smutnapoleczka
?????????????????????????

Gość niennnnnnnnjh
dajci ejej to ktos i niech si eodwali

Gość smutnapoleczka
pomzoe ktos?

Gość smutnapoleczka
prsze