Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowa 30

za , ktoeym razem myslicie zdrowa 30, moze zajsc w ciaze/?

Polecane posty

Gość zdrowa 30

Jak myslicie za ktorym cyklem , zdrowa 30 moze zajsc w ciaze/ badania ksiazkowe, tylko nerwus jestem, pierszy cykl nic nie wyszło, jak myslicie za ktorym razem zdrowym ludziom statystycznee sie udaje?/ jak to u was było?

Gość u ciągu roku powinno
się udać

Gość ocet
ja(mam 30lat) w sierpniu odstawilam tabletki anty,rodze w czerwcu.ale to drugie dziecko.wyluzuj siie i ciesz staraniami.powodzenia

Gość evenka
jedna moja znajoma za pierwszym razem - wiek 29l. druga tez 29l stara sie od ponad pol roku i nic. nikt ci tu na forum nie powie kiedy zajdziesz w ciaze.

Gość qqqqqwertyuiokj
a co wiek ma do tego> to nie ma znaczenia przecież.

Gość zdrowa 30
rozumiem, chodziło mi tak statystycznie, ,wyczytałam ze zdrowa para stara sie od 2-6miesiecy. duzo troche

Gość zdrowa 30
jak to niema ma znaczenie wiek i to duze.

Gość ciekawska?
oczywiscie, ze wiek tu nie ma specjalnie znaczenia. Poczytaj sobie ile kobiet sie stara i to po kilka lat....

po pierwsze to wyluzuj a nie spinaj sie... z badan wynika, ze tylko osoby planujace ciaze, i nerwowo podchodzace do cyklu czy sie uda czy nie nie moga zajsc w ciaze! Pamietaj luz do podstawa, nie mysl o tym jak bardzo tego pragniesz!

Gość ja mam 26 lat
w zeszlym roku "udalo sie" za pierwszym razem, ale szczescie nie trwalo dlugo. Teraz zaszlam w cisaze w 7 cyklu staran Tak jak dziewczyny pisza, najwazniejsze ciesz sie sexem, a reszta sama przyjdzie:)

Gość ocet
dokladnie ,nie mysl o tym.znajoma para dlugo starala sie o dziecko,w koncu zdecydowali sie na in vitro.udalo sie ale w 3 miesiacu ciazy cos poszlo nie tak i dziecka nie dalo sie uratowac.para odpuscila na dobre. pol roku pozniej ona zaszla w ciaze naturalnie i donosila :) takze nie mozna sie nakrecac bo to szkodzi!

Wszystko zalezy od nastawienia psychicznego im wiecej o tym myslisz tym dluzej bedziesz sie starac. O corke staralam sie 6 miesiecy bylam zestresowana i za kazdym razem myslalm ze jest cos nie tak. Pojechalam na urlop z mezem zrelaksowalam sie i po urlopie juz nie dostalam okresu miala wtedy 27 lat. A teraz jestem w ciazy z drugim dziecekiem zaszlam w ciaze za pierwszym razem a mam 29 lat. Tym razem uzylam testow owulacyjnych. Bo nigdy nie wiedzialam kiedy mam owulacje i udalo sie za pierwszym razem teraz bedzie chlopiec. Im bardziej o tym myslisz tym gorzej dla Ciebie. Kazda z nas jest inna jednej sie uda odrazu a innej zajmie to dluzej.