Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arodytka25

jak rozumiec ten sen

Polecane posty

Gość arodytka25

witajcie serdecznie. Weszlam tu poniewaz moze ktos bedzie w stanie udzielic mi odpowiedzi(na pewno siedza tu tez osoby interesujace sie astrologia) Szukalam znaczen poszczegolnych elementow snow,ale jakos ciezko polaczyc to w logiczna calosc. Od pewnego czasu sni mi sie niezyjaca od kilku lat prababcia-jako mala dziewczynka bylam z nia bardzo blisko. pierwszy ze snow: niezyjaca babcia zyje,mieszka obok mnie.zapraszam ją do siebie ale ona placze mowiac mi ze nie moze do mnie przyjsc,ale ja do niej tak...ide do niej ona siedzi na podlodze obejmuje mnie za nogi przytula sie i bardzo placze... kolejny sen: jade z babcia nad morze do domku(to jest domek do ktorego jezdzilam w gory jako dziecko)Dzieje sie tam cos strasznego,jest okropna mgla i wiatr co jakis czas ,wtedy wiem ze mojej babci grozi smiertelne niebezpieczenstwo,ktos chce zrobic jej krzywde-odciagam ja na sile od okna (od wiatru) chowam do szafy i mocno przytulam.Wiem ze musimy stamtad uciekac wiec chce zabrac walizki ale nie moge ich znalezc,gdy w koncu udaje mi sie znajduje-ale nie wszystkie,okazuje sie ze kolega mi je schowal. dodam ze w moim zyciu ostantio uklada sie bardzo zle,jestem daleko od rodziny bo w innym kraju,moj zwiazek jest zdominowany przez klotnie i alkoholizm partnera..ja natomiast czuje tylko narastajacy we mnie zal i frustracje.. Co moze oznaczac czesty sen o niezyjacej Babci?? z gory bardzo wszystkim dziekuje za pomoc. Ania

Gość że babcia niedługo
przyjdzie po ciebie Bedzie to w momencie kiedy od swojego chłopaka alkoholika dostaniesz butelka w łeb

Gość kyuk
po prostu bardzo ci jej brakuje i tyle..:) a ten sen, cóż, moze to jest tak, ze Bóg ci chcial dac sygnal, ze babcia mysli o tobie, i ze chcialaby 'wrocic':)

Gość jak rozmawiasz z niezyjaca
babcia oznacza to chorobe i śmierć

Gość xxxyz***
babcia cię przed czymś przestrzega albo chce modlitwy za jej duszę mojej mamie śnił się dziadek jej ojciec i jak się po modliła za niego to przestał się jej śnić

Gość babcia arodytki25
Jestem w piekle i rucha mnie Lucyfer

Gość nikt o tym nie wie że ...marsj
ten sen oznacza że powinnaś zostawić tego faceta i wracać do kraju

Gość arodytka25
najdziwniejsze jest to ze jak ja ją odciagam od tego niebezpieczenstwa to jakby na sile.ze wiem ze to dla jej dobra ale Ona chyba nie wie .Ciagne ją za rece z calych sil..ukrywam sie z nia w szafie..pytam o ten sen bo odkad babcia niezyje nigdy wczesniej mi sie nie snila dopiero teraz. w sumie jeszce cos bylo ale to chybabyl sen(na pewno to byl taki polsen,przed zasnieciem) jak slyszalam jej glos..wolala mnie i ja sie wtedy zerwalam(tak jak przed tym jak sie zasypia i ma sie takie wzdrygniecie ciala).

Gość no to juz ci
odjebało od zwiazku z alkoholikiem zaczynasz słyszec zmarłych idz do psychiatry

Gość xxxyz***
ale bym cie brał:):)