Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrwerwerwrwerewr

moj chłopak się tak zachowuje,że

Polecane posty

Gość ewrwerwerwrwerewr

Mialam do niego przyjechać dzisiaj ,ale mam jutro do załatwienia ważną sprawę na uczelni. a on,że w weekend nie będzie mial czasu i żebym lepiej wogóle do domu jechała .. tak super dzisiaj by miał czas i przez weekend bo on mieszka daleko ,ale ,że dzisiaj nie przyjechałam to on już cały weekend nie będzie miał czasu

Gość lalalala laliuniaa
ejj nie, do ust nie próbuj. Znakomicie będzie na klatę.

Gość ewrwerwerwrwerewr
a ta wązna sprawa to odroczenie egzaminu który jest w sobote .dzisiaj dopiero dostalam zwolnienie i nie zdążylam już do dziekanatu.Moglabym zaryzykować i zanieść po egzaminie czyli pon ,ale ten ezg mamy z naszą panią dziekan właśnie i nie wiem czy się nie wkurzy poza tym to mój egz warunkowy

Gość ewrwerwerwrwerewr
no bardzo śmieszne :O ja się powaznie pytam co mam o tym mysleć :(

Gość ewrwerwerwrwerewr
up

Gość ewrwerwerwrwerewr
nie chce narazie z nim zrywać ,ale poprostu on nie rozumie ,że teraz w sesji mam dla niego mniej czasu

Gość ewrwerwerwrwerewr
jak mu to wytłumaczyć ,że mam mniej czasu teraz i tyle?

Gość uiiouiouououoi
ale w czym ty masz babo problem? on widocznie ma jakieś plany skoro ty nie masz czasu przez weekend. o co tyle szumu? nie zobaczycie się przez kilka dni i co to takie straszne? dziś może nie ma czasu albo chęci się z tobą zobaczyć i już o to afera? no weż wyluzuj..

Gość ewrwerwerwrwerewr
W tym problem ,ze on wcale nie ma żadnych planów bo jak do niego zadzwonilam ,że jednak dzisiaj nie mogę przyjechać to powiedzial,, a to wogole już lepiej nie przyjeżdzaj bo teraz ja nie będę mial czasu" tylko dziwne ,że jakbym przyjechała dzisiaj na weekend bo mieszkamy daleko to by jakos miał ten czas. Więc powiedział to bo jest zly że do niego dzisiaj nie przyjechalam jestem tego pewna..

Gość uiiouiouououoi
ojejku... no to co z tego. więc się nie zobaczycie i odpoczniecie na kilka dni od siebie. nie ma co za dużo o tym myśleć.

My z moim mamy właśnie wolne. I każde siedzi w swoim domu. Od czasu do czasu smsy sobie wysyłamy. I jest ok. Nie widzę problemu w tym że nie jest się ze sobą przy każdej możliwej okazji. Trochę wolności i nieróbstwa w samotności jest jak najbardziej ok. Nie marudź

Gość ewrwerwerwrwerewr
ale to chodzi o to ,że ja wiem ,że on ma czas przez ten weekend tylko się wściekl i tak powiedział mi na złość

No i co z tego. Udaj, że wierzysz w te jego zajęcia i tyle. Masz swoje sprawy i nimi się zajmij.

Gość ewrwerwerwrwerewr
Ale ja chce sie bardzo z nim spotkac bo ju za nim tesknie ,a on stroi fochy i o to chodzi :(

Jak chcesz żeby za często tych fochów nie stroił to musisz mu pokazać, że nie robią na Tobie wrażenia i nic nie osiągnie takim zachowaniem. Nie daj sobą manipulować

Gość ewrwerwerwrwerewr
zreszta już pare razy mowil ,, nie bedzie mnie w domu i tak " bo się obrażal ,że nie przyjechałam wczesniej ,a potem się okazywało ,że jakoś ma sporo tego czasu.. fakt staram sie mu pokazać ,ż eto nie robi na mnie wrażenia, ale to jest denerwujące poprostu..

No ale właśnie dlatego on to robi bo wie, że to wkurzające. Złamiesz się raz i przegrasz.

Gość tak, ciężko jest
o żesz kurwa, weź Ty go kobieto zdrowo jebnij w ten durny łeb, bo zachowuje się jak ciota :( nie możesz przyjechać już to nie przyjeżdżaj w ogóle, co to jest gimnazjum?? ja bym takiemu powiedziała, że jak nie rozumie, że ja MUSZĘ załatwić pewne rzeczy i MOGĘ przyjechać dopiero jak to zrobię, to ja dziękuję bardzo. niech sobie szuka frajerki, która będzie cierpliwie znosiła jego humorki

Gość tak, ciężko jest
jaśniepan hrabia pierdolony :(