Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieluszka DADA

Nowy wygląd pieluszek Dada

Polecane posty

Gość pieluszka DADA

Czy "nowe" pieluszki Dada z biedronki są tak samo grube jak te wcześniejsze czy są cieńsze?

Gość bagatelka0820
Wydaje mi się, że są cieńsze. W ogóle jestem zawiedziona tymi "nowymi" pieluszkami - mają ten zielony aloesowy wkład wewnątrz, którego tak nie cierpię w pampersach, poza tym słabiej wchłaniają. Przestanę je kupować.

Gość ocet
dla mnie dada zawsze byly kiepskie,jakby niewygodne. zdecydowanie polecam z rossmana( te bez ceratki) porownywalne z pampersem tylko cena znacznie nizsza.

Gość co wy mówicie zmienili dady
? cholera serio? ....to były dla mnie najlepsze pieluszki na rynku! - miały więcej tego wkładu więc super wchłaniały, do tego były sztywniejsze- ładnie trzymały bioderka...

potwierdzam dady nie sa fajne, ale z rossmana super szczególnie 4, nie wiem jak 3 bo nie uzywałam, 2 zas sa troche grube ale i tak ok

Gość pieluszki Dada
Te z rossmanna kiedyś miałam jak dla mnie porażka grube i ta siateczka się do tyłka maluszkowi przylkejała Dla starszego dziecka kupiłam kiedyś dady te z żabkami i były dość sztywne i zdarzały się przecieki jestem ciekwe czy te nowe ulepszone są bardziej miekkie niż te stare

Gość ocet
nio nio

Gość :))...
Ja tez uzywalam dadow ale dla mnie one sa dobre tylko zima !!! W lecie beznadziejne Te nowe hm widzialam w biedronce ale uzywam wlasnie z rossmana i sa genialne i za 40 pieluch place 20 zl :)

Gość ocet
ucielo mi posta :o moze skoro 2 troszke sztywne sa,to z korzyścią dla bioderek. ps.siateczka klei sie do tylka? moze to wina kremu do pupy jaki stosowalas dziecku.cholera wie.kazdy musi testowac sam,bo kazde dziecko jest inne.

ja tez ostatnio kupiłam te z rossmana, bo była ta promocja z kubkami :D ale powiem szczerze, że one są za cienkie dla mnie, w nocy muszę dziecko przebierać, a w dadach nie musiałam ... - kto używa? na prawdę są cieńsze i mają ten beznadziejny zielony wkład?

Gość pieluszki Dada
Żecz w tym że nie używałam kremu bo uważam że jest zbędny skoro z pupą się nic nie dzieje. Jak posmarowałam kremem siateczka kleiła się mniej. Chyba trzeba kupić samemu te nowe Dady żeby się przekonać jakie są. Czasem kupuję pieluszki Toujours w Lidlu i jak dla mnie są super choć najbardziej lubię Pampersy i zawsze poluję na promocje

kobieto RZecz!!!!

Gość pieluszki Dada
to fakt rzecz nie żecz mój błąd.

ja córce praktycznie sporadycznie tyłeczek smaruje, chyba juz ma na tyle gruba skóre ze nie trzeba za kazdym razem, dla synka uzywam kreników

Gość mama xxx
Ja uzywam Dada od 4 dni i nie mam zbyt dobrego zdania o nich: sztywne, wklad o nieanatomicznym ksztalcie, zadka kupa prawie wcale sie nie wchlania :( no i pielucha jest jakas twarda po nasiaknieciu siuskow a co najgorsze to coreczka niestety dostala jakis krostek przy odbycie- oczywiscie to moje obserwacje i zdanie a nikt nie musi sie z nim zgadzac :)