Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one way road

Prawictwo dla 30-to letniego faceta to wyrok śmierci.

Polecane posty

Gość one way road

W pewnym wieku jeśli facet jest prawiczkiem, a co gorsza nie całował się to dla niego oznacza to wyrok śmierci ze strony kobiet. Wiem to ze swojego przykładu. Mam 28 lat i nawet na prawdziwej randce nie byłem, nie mówiąc o całowaniu i seksie. Ja wiem, że w tym wieku jestem już skończony i skreślony przez kobiety. Nieprawdą jest to co piszą tutaj kobiety, że chciałyby prawiczka. Może takiego który ma 20 lat to może tak, ale nie takiego w moim wieku. Takie są moje wnioski z życia wzięte. Pocieszające w tym wszystkim jest to, że mam rację, niestety. Szkoda, że nie zrobiłem tego dawno temu z pierwszą lepszą jaka się trafiła, bo teraz jest już pozamiatane.

Gość ramirov
ja mam 27 lat i jestem prawiczkiem

Gość IMO13246
I na chuj znowu ten sam temat zakładasz? Mam Cię rozprawiczyć analnie?! Co?!

Gość nikogo niet...
mam 34 i jestem dziewicą i jakoś żyję

Gość Ma się rozumieć
idźcie do agencji i straćcie w końcu to prawictwo :)

Gość deli ,,,,
ja mam 41 lat i jestem dziewicą. Pociesze Cie, ja tez nie wiem co to jest pocalunek, ale nie zazdroszcze im dzieci bo z nimi są ciagle problemy. WOle zycie takie jakim jest.

Gość iffbgh
pierwszy raz powienienneś przeżyć u doświadczonej prostytutki a nie z jakimś szmatławcem spod dyskoteki. Jesteś tchórzem bo boisz się pójść i wypożyczyć sobie żywą masturbatorkę.

Gość Ksiądz Popielniczko
Synu, zawsze możesz zawierzyć swoją duszę (i dupę!) Bogu. W seminarium stracisz prawictwo już trzeciego dnia, gwarantuję

Gość Marcinowaty
30letni prawiczek, 40letnia dziewica? Toż to jakaś ściema. sory, ale nie wierzę w to. Czasami zdarzają się osoby aseksualne, co oznacza chorobę. Ale jeśli ktoś jest zdrowy to nie jestem w stanie tego zrozumieć.

Gość taka prawda.......
to jest tak że nie odrzuca kobiet prawictwo jako takie tylko to co jest jego przyczyną;) skoro dziewczyny cie z jakiegos powodu nie chcialy jak miales lat naście to zapewne z tego samego powodu cie nie chca jak masz lat prawie 30:o

Gość taka prawda.......
troche mi sie slowa poprzestawiały:o mialo być że prawictwo jako takie nie odrzuca

Gość hoohoo
no wlasnie, nie masz na czole wytatuowane że jestes prawikiem, dziewczyny cie z jakiejs przyczyny odrzucaja, a prawictwo nie jest tego powodem tylko efektem

Gość nems
jesli jestes mezczyzną i nie stales sie tym cwaniaczkiem i nie zaprzedales sie propagandzie szanowania kobiet oraz nie dales sie wyprac uczuciom to nie ma szansy na przestanie byciem prawiczkiem

Gość Marcinowaty
nems ma rację... żal mi Ciebie.

Gość nems
jesli nie masz sie za maho ktory postawi dom i utrzymujac rodzine ma sie za wielkiego tylko jestes poprostu uczuciowym istnieniem to nie masz szans na kobiete.

one way road a skąd jesteś bo ja bym chciała takiego chłopaka jak ty mieć ja mam 21 lat i jestem dziewicąi to mój świadomy wybór bo nie chce stracic dziewictwa z pierwszym lepszym napalonym

Gość Wiesz, a moj facet ktorego
mam juz 5 lat i ktory jest najfajniejszym facetem jakiego poznalam byl prawiczkiem na poczatku zwiazku ze mna, a teraz ma 37 lat, wiec sobie policz :D

Gość amelka13579
Nudzi Cie już zwykły seks ? Zmień to i wejdz na dyskrecja.pl