Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darefarelinka

przystawia się do mnie nowy facet

Polecane posty

Gość darefarelinka

po ostatnim nieudanym związku postanowiłam sobie, wytrzymać jak najdłużej z seksem. ale on bardzo nalega i to sprawia tylko, ze , no skoro on nie rozumie że ja chcę poczekać, to odpycha mnie od siebie...

Gość volga_jasnowidzaaa
to mu to powiedz

Gość darefarelinka
powiedziałam, i jak widzę, znowu będe zmuszona po raz kolejny mu to powtórzyć. jak myślisz, czy duża szansa jest by się zniechęcił? ale skoro jeszcze się nie zniechęcił.... jakich wytrwały typ z niego....

Gość volga_jasnowidzaaa
moj ex taki był..po miesciac sie prawie obrazał ze sie nie chce z nim przespac później bylismy razem jeszcze rok..ale dopoki sie znim nie przespałam był przesłodki a potem juz taki nie był:O

Gość darefarelinka
ja też nie mam zamiaru uprawiać z nim seksu tylko dlatego, ze on tego chce. ja muszę chcieć. a jeśli nie zrozumie, to będzie sam sobie winien... ale lipa z tymi facetami, tu niby ze chcą poważnych i kochanych grać, ale do łóżka są pierwsi i w każdej rozmowie ten temat wtrącają. a ja się pytam: jakim prawem? trochę szacunku panowie. tak tak, to narzekają, zę dookoła same dziwki i łatwe, a jak ju7ż to na siłę by chcieli... tragedia normalnie...

Gość darefarelinka
tak czy siak, gdy będzie dalej taki upierdliwy to najwyżej zrobię mu loda i powiem wprost, że na pójściu to łóżka ze mną nie ma co liczyć

Gość olijoi
latawice się zebrały od siódmej boleści, skoro macie renome dających dupe na każdym kroku, to nie dziwie się ze facet tez chce

Gość darefarelinka
no chyba, że mi dobrze zapłaci, wtedy to inna gadka

Gość darefarelinka
jakaś pierdoła się podszywa i myśli, ze dobrze robi... żałować cię tylko baranie. jakbym była latawicą to już sama bym go wciągnęła do łóżka, a nie zastanawiałabym się co jeszcze wymyślić, żeby jak najdalej łóżka go zatrzymać. pierdoły, dorośnijcie najpierw. zależy mi na tym, by jak najdłużej się nie przespać z takim gościem. a po co? a po to , by sprawdzić, czy dzięki temu zwiazek ma szanse przetrwać, bo bajki to każdy facet umie sprzedać, ale to nie znaczy, ze każda kobieta w nie uwierzy. do podszywaczy: wypowiedzcie się pod swoim nickiem pierdoły.