Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Pierwszy problem.Biorę tabletki Yaz(ogólnie biorę pigułki od 7 misięcy,wcześniej Yasminelle) i na początku blistra brałam antybiotyk Fromilid,było to 9 stycznia i to była druga tabletka i wiem,że po tym trzeba się zabezpieczać przez 7 dni dodatkowo,ale tydzień temu dokładnie w czwartek współżyłam i mam lekkie obawy co do tego,czy mogę być w ciąży.dwa dni temu miałam plamienia,dziś dostałam miesiączkę,ale jest bardzo skąpa jak nigdy i ostatnio dziwnie się czułam,tzn bolało mnie podbrzusze i czułam pulsowanie. Drugi problem przedwczoraj na wargach sromowych pojawiły mi się dziwne pęcherzyki koloru skóru,są bolesne przy dotykaniu,a w nich widać jakby rosnące włoski.więc nie wiem teraz,czy to wrastające włoski i zapalenie,czy opryszka z tym,że mój partner nic takiego nie ma,a ja nigdy nie miałam opryszki nawet na ustach.do lekarza dopiero umówiona jestem za tydzień i nie mam możliwości przełożenia wizyty.czy możecie mi jakoś pomóc??czy na te pęcherzyki są jakieś domowe sposoby??i proszę tylko nie mówcie,że taki temat już był,bo zbiorczego nie znalazłam.Proszę o pomoc.

zapomniałam dodać,żeby nie było,że kochaliśmy się bez dodatkowego zabezpieczenia,tylko polegaliśmy na pigułkach.proszę o pomoc.