Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hellyeah

Levviatan

Polecane posty

no i Pastafarianka reaktywacja gdzieś znikła nikt mnie nie kocha :(:(:( :P xD xP

przynajmniej na kafe jest z kim pogadać. inaczej już bym wpadł z tego powodu pewnie w deprechę lub jakiś letarg

wolałbym abyś mnie kochała w świecie realnym, ale cóż wszystkiego mieć nie można :P

Gość .kundys.
leviatan wielem widzial ciuli, ale takiego lebra jak ty jeszcze nie spotkalem, ty sie czytasz czasem? japierdykam ale zalosny chlopina z ciebie, dorosnij wkoncu!

kundys -> wole być dużym dzieckiem i się bawić przez całe życie niż być sztywniakiem :P Pastafarianka reaktywacja -> 22 lata to nie taki stary jetem :P a z mieszkaniem to żyje sobie w powiecie nowosądeckim w Małopolsce ;]

Pastafarianka reaktywacja -> 16 lat to jeszcze by przeszło ale jakieś 300 odległości km to nie :P ugg -> weź nie strasz że ktoś jest o mnie zazdrosny :P

Gość Oplupienica
zw ide srac

aluzji? no chodziło mi o sztywny kręgosłup czyli że czasami faktycznie trochę sztywno się zachowuje ;]

A po co ma pracowac, mamusia da papu, i upierze, leviatan gardzi praca.

poszukiwania na razie kiepsko jeśli chodzi o skutek ;] być może uda mi się załapać na staż od marca w urzędzie gminy ale to nic pewnego

Gość a jakie maja byc
niby efekty jak nie chodzisz za pracą? praca sama nie przyjdzie, a Ty bedziez wiecznie siedzial na garnuszku mamusi. bez kasy na choćby małe przyjemności, skiśniesz na kafe gubiąc najlepsze lata swojego życia.

Pastafarianka - wiem, że mamy demokrację, ale fajnie jest wypowiadać się na tematy, o których ma się choćby blade pojęcie, dziecko:)

Oblubienica -> fajna halka ;D co do pracy to w poniedziałek pewnie się wybiorę do urzędu gminy aby pogadać o tym stażu Pastafarianka reaktywacja -> a skąd wiesz czy te parę komórek nie jest już człowiekiem? przecież przez początkowy okres życia cały czas rośniemy (co się zaczyna w macicy). wiec co w okresie dorastanie nie jesteśmy ludźmi? (bo przecież kształtujemy się)

Oblubienico, nie moge powiedziec ze za nim przepadam, lub nie przepadam, ale intryguje mnie jego podejscie do zycia-oczywiscie na podstawie tego co pisze na forum.

Może nie będę wchodziła w dyskusje na ten temat, sama jestem matką, nigdy dzieci fasolkami nie nazywałam, ale płód jest istota żywą. No, ale - ja z dziećmi na forum nie dyskutuję, mam ich pod dostatkiem w pracy.

oblubienico ja takze jestem dziecieciem w takim razie-z racji wieku, bo duzo od leviego starszy nie jestem- ale mniejsza z tym, jest cos w leviatanie ciekawego, mianowicie nie leci w ciula na forum, pisze otwarcie i wali go krytyka, to fajne, natomiast wg. mnie niefajne jest jego podejscie do zycia, ciagla zabawa, traktowanie zycia lekko, tzw. zycie z dnia na dzien. ja leviatana nie oceniam, sam pisze glupoty raz po raz, intryguje i ciekawi mnie poprostu jego tok myslenia.