Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryssssssiak

Mój chłopak nie studiuje i nie pracuje

Polecane posty

Gość w szoku jestem w szoku trwam
nie badz matka teresa z kalkuty, to nie jest Twoj problem czy on sie bardziej pograzy czy nie. Jego reakcja da Ci odpowiedz. Wiem, ze nie jest latwo, ale rownie trudno jest zyc z kims kto nie chce wydoroslec.Wiec tak zle i tak nie dobrze. Wstrzas moze pomoc. a jak nie pomoze to i tak sie posypie.... bo przeciez nie chcesz byc w zwiazku z dzieckiem?

Gość maryssssssiak
Wiem, że jestem naiwna. Większość kobiet dawno by go zostawiła ale faceci to skończeni kretyni (są na szczęście wyjątki ale coraz ich mniej) i jak trafi się jakiś w miarę normalny z to trzymam się go.

Gość maryssssssiak
no i właśnie... "mężczyźni" :P

Gość maryssssssiak
Dziękuję, że mnie rozśmieszyłeś i jednocześnie rozwiałeś moje wątpliwości co do bycia z moim mężczyzną :P

I to Twoj blad, ze trzymasz sie go. Normalny facet( nie dziecko) albo sie uczy albo pracuje. Na swiecie jest mnostwo normalnych facetow, ktorzy zdaja sobie sprawe z tego, ze kochajac musza byc odpowiedzialni nie tylko za siebie ale i za to co tworza z ukochana. Sama wiec przemysl to, czy Twoj facet jest normalny.

ci faceci od spermy tylko sobie zartuja. przyszli z uczelni lub z pracy i sie relaksuja na forum. Pewnie nie maja kobiety, bo wartosciowe dziewczyny takie jak Ty wola sie trzymac jakiegos nieudacznika, ktorego nazywasz mezczyzna. Smutne.

Poczekam ze swoją decyzją jeszcze trochę. Jak nic się nie zmieni to niestety ja będę musiała coś z tym zrobić. :)

offerma, moze by tak delikatniej z maryssiak ? :D:D

:) Chłopiec, którego jedynym sensem życia jest kafe i sperma. Zazdroszczę zainteresowań i wykształcenia.

maryssiak, tak na spokojnie - a czym sie interesuje Twoj mensszzzczyzna? Przeciez on calymi dniami siedzi przed pc i tv. Zobacz to. Przejrzyj.

No i tu się kończy rozmowa z "inteligencją". :) Ktoś w swoim życiu będzie kimś a inny będzie starym dresem bez perspektyw na przyszłość :) Pozdrawiam i życzę sukcesów w interesującym i pasjonującym życiu ze spermą ;)

Gość marysssssssiak
zdradzilam go z ojczymem i mnie nie kocha:(

Interesuje się komputerami itp ;) Zawsze był z tego dobry dlatego poszedł na informatykę :) Dziękuje "w szoku jestem w szoku trwam" za interesującą rozmowę.:* Są na tym forum ludzie którzy chcą pomóc ale niestety są też tacy którzy siedzą tu z braku zajęcia i bliskich. :) offerma- nie obrażaj ludzi bo nie w tym jest sens życia człowieka i przebywania w społeczeństwie.

maryssiak - zrob cos z tym Twoim facetem, bo mnie szlag trafia jak widze madre , ambitne i zaradne dziewczyny, ktore marnuja zycie przy takich niedojrzalych typach!

:) postaram się coś z tym zrobić. Jeszcze nie wiem co ale tak tego zostawić nie mogę. Chciałam poradzić się tutaj ale niestety tu normalnie, bez niepotrzebnych komentarzy nie można :) Dziękuje Ci jeszcze raz serdecznie i z całego serca.

oferma ma racje jestes tepą kurwą. nie podoba ci sie twoj kolo to zapierdalaj znajdz se innego.