Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuba

Stosunek przerwany w dni niepłodne a ciąża

Polecane posty

Gość buuba

Razem z partnerem chcieliśmy spróbować.. Nie mieliśmy zabezpieczenia, a że to był pierwszy raz i bolało to stosunek zakończył się po 2-3 minutach. Nie doszło do wytrysku i były to na pewno dni niepłodne, bo 3 dni później miałam miesiączkę. Trwała 7 dni i była dość obfita. Teraz mam kolejną i jest 4 dzień.. Przez pierwsze 3 dni krwawienie było normalne, a dziś jakoś słabo. Wiem, że zdarzały się przypadki gdzie kobieta miała okres do 3 miesiąca. Moje pytanie brzmi: Jakie jest prawdopodobieństwo, żebym była w ciąży? I jakie jest w ogóle prawdopodobieństwo zajścia w ciąże tuż przed miesiączką? p.s. wykonałam wcześniej kilka testów i wszystkie negatywne.

Gość buuba
i czy któraś z was stosuje stosunek przerywany?

Gość dinnaaavvv
spokojnie, na pewno nie jestes w ciazy

Gość buuba
dobrze ale do wytrysku było jeszcze daleko a czytałam, że ejakulat tuz przed wytryskiem jest dopiero zdolny do zaplodnienia..

Gość kkobieta na forummm
spokojnie.!!!!!!!!!nie jestes w ciąży kobieto.!!!!!!ja stosuję z powodzeniem uwaga 5 lat.!i w płodne również.!!!także trzeba wiedzieć czym to grozi bo młodzi mężczyzni niestety sie nie kontrolują radzę wam użyć prezerwatyw i dodatkowo jakieś żele plemnikobójcze.!!!

Gość dinnaaavvv
na ten temat jest mnostwo opini. moja znajoma jechala na przerywanym 5 lat. fakt, ze wpadla, ale przez to ze jej facet sie zagapil i nie wyjal w czas.

Gość buuba
wiem wiem ;) dziękuję za radę ;) po prostu może to moja psychika.. ale wydaje mi się, że zawsze trochę wiecej leciało w 4 dzień.. z drugiej strony 6 testow chyba by sie nie pomylilo? a jak u was wyglada miesiaczka? tez jest mniej obfita od ktoregos dnia?

Gość buuba
halo!