Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to bardzo dziwne

Nie mogę palić papierosów - co się dzieje?

Polecane posty

Gość no to bardzo dziwne

Gdy zapalę po kilku buchach zaczyna mi się kręcić w głowie, słabo mi, mam wrażenie że zaraz zemdleję. Palę rzadko (tylko gdy jestem w stresie), jeszcze kilka miesięcy temu tak nie miałam. Co się dzieje!? :o

Gość W ciąży
jesteś :)

Gość mialam tak samo,
nie wiem czemu tak się stało, ktoś mi powiedział, że to uczulenie na nikotynę

Gość elizabela
a uzywasz prezerwatywy ?

Gość no to bardzo dziwne
hahaha, wiatropylna nie jestem :D Dziwne, ale wcześniej paliłam i nic przykrego się nie działo; możliwe że nabawiłam się jakiegoś uczulenia?

Gość mialam tak samo,
nie wiem jakim cudem tak sie stało, bo paliłam normalnie, ciągnęło mnie do fajek a tu nagle bach zapaliłam i cały dzień mnie muliło, że musiałam leżeć. i tak caly czas. cieszę się, bo teraz w ogóle mnie nie ciągnie a jak widze ile kasy na to idzie...;)

Gość Asia z wawy
musisz zmienic marke papierochow z L&M na malrboro

Gość no to bardzo dziwne
spoko, nie ciagnie mnie już do palenia ale ciągle mnie to zastanawia dlaczego tak się dzieje :) Została mi prawie cała paczka fajek, nie wiem co z tym zrobić :P

Gość mialam tak samo,
a często tak miałaś czy to jednorazowo sprawdziłaś? może miałaś bardzo zły dzień i byłaś słaba?

Gość no to bardzo dziwne
Jeszcze kilka miesięcy paliłam bez problemów, teraz zawsze tak mam :o

Gość mialam tak samo,
no to czegoś chyba nie tolerujemy, tylko nie wiem jak to możliwe, że wcześniej było ok. jednak nie ma tego złego... ciesz się ;)

Gość no to bardzo dziwne
też się cieszę, ale czasem jestem tak wkoorwiona że przydałoby się zapalić skoro jeszcze kilka miesięcy temu mi to pomagało :P

Gość mialam tak samo,
też wiecej paliłam w stresowych sytuacjach, teraz jednak mysle, ze to zbędne. nie wiem chyba se tak wkręciłaś..

Gość tak sie dzieje jak
sie pali ruskie fajki z przemytu

Gość tsaaa chooja
ja tez tak mam od niedawana...uczulenie na pewno nie bo objawialo by sie predzej.

Gość mmiouy
dziwne ja wlasne 27 dni temu tak rzucilam palenie po 12 latach wstalam rano i mnie odrzucilo :/ od tamtej pory nie pale a przez te 12 lat stawalam na rzesach zeby rzucic.zyban,tabex,nicoret, elektroniczny papieros,,,nic nie pomoglo...teraz nie pale bo mnie odrzuca..dziwne

Gość tsaaa chooja
mmyio - jak to zrobiłas?

Gość mmiouy
mam teraz zainstalowany program ktory liczy ile zaoszczedzilam..ile bym wypalila,ile by mi to zajelo czasu Nie palę już 26 dni (+ 17g17m46s). Będę żyć dłużej o 5 dni (+ 17g09m58s)! Zaoszczędzone pieniądze: 359,12 zł! Ilość niewypalonych papierosów: 748, czyli 2 dni i 14 godzin poswiecilam na cos innego

Gość mysle ze wystarczy
miec palacza w domu. bylam w gosciach u szwagra, on pali ciagle w domu jak sie nawachalam to zapalilam po powrocie dopiero pierwszego(w wekend wcale) o 23 w poniedzialek. fuj:P

Gość mmiouy
zastanawiam sie kazdego dnia ..zwyczajnie mnie odrzucilo..pomyslalam ze palenie jest zalosne,ponizajace..jebie ode mnie jak z chaty wuja toma,mam zolte zeby..wiec juz nie zapalilam,wybielilam zeby, wyczyscilam z kamienia i znalazlam sobie nowego zajoba ktory zajmuje mi tyle samo czasu co wtedy palenie..to dziala.serio moim zdaniem czlowiekowi ciezko jest rzucic palenie po to zajmuje duzo czasu przez te 27 dni czynnosc palenia zajełaby mi 2 i pol dnia :O to chore nie???? teraz mam nowa obsesje.do palenia nie wroce,,wykreca mi gebe jak czuje fajki.boli mnie glowa i smród jest nie do zniesienia..musze sie wykąpać nawet jesli tylko przebywalam w zadymionym pomieszczeniu MNIE TEZ MDLI OD ZAPACHU PAPIEROSOW A JAK SPRAWDZILAM PO KILKU DNIACH I WZIELAM BUCHA OD MATKI MUSIALAM UKUCNĄĆ BO MI Ggłowa zdretwiała i krew odpłyneła mdliiło mnie..ktos mi poradził szczypte imbiru rozpuscic w kieliszku wody i wypic pomoglo ..jak wypilam 1/4 lyzeczki na pol szklanki wody

Gość mmiouy
ten program znalazlam na temacie dla niepalacych na kafeterii..jakas dziewczyna udostepnia go z chomikuj.pl

Gość mmiouy
najlepsze jest to ze dwa lata jestem w zwiazku z czlowiekiem ktory nigdy nie palil..i tak mnie prosil zebym rzucila a ja nie potrafilam..mimo tych wszystkim wspomagaczy :o

Gość mmiouy
jedynym minusem jest to ze mam potworna zgagę..prawie codziennie :O zanim zaczelam palic tez mialam straszne zgagi..jak palilam ,nie mialam tego problemu..to tez jest dziwne

Gość mmiouy
przypomnialo mi siejeszce ze .. - bylam zapisana w specjalnym programie szpitalu onkologicznym..pomagali tam rzucic palenie..wykryli wysoki stopien uzaleznienia po testach, dali recepty, rady..nie pomoglo - ukrywalam przed rodzina astme oskrzelowa spowodowana fajkami..mialam jakby alergie...swedzenie,dusznosci....kaszel,ucisk.. na badaniach (spirometria, przeswietlenie pluc) wyszlo ze mam zdrowe pluca :o -ukochany dziadek zmarl na raka płuc - wiele osób w mojej rodzinie pracuje w szpitalu onkologicznym w tym takze na oddziale raka płuc wybaczcie ze sie rozpisalam..to ciagle bardzo dziwne dla mnie

Gość no to bardzo dziwne
Pragnę być czysta,dobra,piękna...pragnę nago tańczyć o poranku na wodą jeziora a potem przemierzać jego topiel by na drugim brzegu zakosztować rosy i błagam was!!!Błagam!!!Nie regulujcie kur....odbiorników bo to w moim jest coś nie tak😭

Gość mertoooo
wowo cóż za piekne poetyckie wyznanie....no coż musisz spełnić i walczyć o tego spełnienie!!!

Gość mmiouy
:D

Gość Ziomeks
Nie oszukujmy się, po prostu umierasz;