Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malta86

Czy mozna zrobic test juz 6 dni po?

Polecane posty

Gość Malta86

Jak w temacie,czy moge juz zrobic test jutro,bo nie moge wniepewnosci tkwic. No i czy ten test bedzie wiarygodny?

Gość Malta86
up up up

Gość 5472919010
oczywiscie ze mozna.test hcg beta

Hej widze ze Jesteś w podobnej sytyacji do mnie też myśle czy taki test ma sens. Kupiłam niby pisze że wiarygodny ...ale się wstrzymuje

Gość alaaa ma kotaaaa
nie ma sensu robić testu tak szybko. Są baaaardzo nikłe szanse , że coś wyjdzie powiedziałabym nawet że zerowe. Po co marnować kasę ? Bo znając zycie jeśli będzie jedna krecha i tak go powtórzysz później. Poczekaj spokojnie do terminu miesiączki i wtedy testuj :) Ja po 12-13 dniach miałam słabiutką drugą kreskę , dla niektórych niewidoczną ;)

Gość no....................
pewnie że możesz zrobić test ale wyniku nie bierz pod uwagę bo to zbyt wcześnie!

Gość to chyba za szybko
poczekaj na czas miesiączki,ja robiłam jak spózniała mi się trzy dni i wyszły dwie kreski

Gość Listek na płaczącej wierzbie
6 dni po.... znaczy 6 dni po zapłodnieniu- pamiętaj jeszcze o tym, że od czasu stosunku do owulacji może troszkę upłynąć i o tym, że jak plemnik zapłodni już komórkę jajową to czeka ją jakieś 6 dni wędrówki do macicy i wtedy zaczyna wydzielać się hcg, więc 6 dni to tak naprawdę conajmniej 12 dni :) Dlatego pisze się, że najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki :) A robienie 6 dni po stosunku nie ma najmniejszego sensu chyba, ze lubisz wydawać pieniądze. Poczekaj cierpliwie i nie daj się zwariować :) Powodzenia