Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pata taj

uplawy- normalka czy patologia?

Polecane posty

Gość pata taj

bylam dzis u gina na zwyklym badaniu, zeszlam z fotela, a on stwierdzil - duzo wydzieliny, uplawy... zaraz dodal, ze szyjka macicy czysta, kolor, konsystencja ok - ze wyglada to wszystko normalnie! nie mam zadnych dolegliwosci, zadnego swedzenia, pieczenia, nieprzyjemnego zapachu... ale gin tak mi oznajmil te moja "dolegliwosc" jakbym jakis sajgon miala... no i teraz mam troche stresa, wynik cytologii za 4tygodnie, a ja sie zastanawiam - jest ze mna cos nie tak??

Gość pata taj
kurcze, nie ma nikogo?

Gość sabcia74
Moze masz dużo śluzu bo masz dni płodne ?

Gość pata taj
biore cilest, dni plodnych nie powinno byc... myslalam, ze wszystko ze mna ok, a teraz sie zastanawiam...

Gość allllabama
jesli nie masz żadnych innych niepokojących objawów to sama wydzielina raczej nie jest czymś bardzo groźnym. Jeśli temat mimo to Cie męczy zrób posiew z pochwy, a póki co możesz sobie przyjmować provag doustnie przez 3 tygodnie, może upławy nieco się zmijeszą, a dla pewności zastosować co jakiś czas provag-żel-antybakteryjny i nawilżający. Ja stosuje te dwa środki profilaktycznie żeby unikać infekcji i przyznam że jestem zadowolona. Jeśli to wszytsko nie da Ci spokoju to można jeszcze zrobić badania hormonów.