Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ładnie proszę

Doładowanie telefonu

Polecane posty

Gość Ładnie proszę

Ryzykuję pisząc to ale może znajdzie się jakaś dobra dusza Ktoś kto uzupełni mi konto w Plusie. Zablokowali mi konto, a rodzice nie chcą mi dać pieniędzy na kartę, a wiecie jak w dzisiejszych czasach nastolatki nie mogą żyć bez telefonów :) Będę dozgonnie wdzięczna, nr podam jak już ktoś się zaoferuje :) A w prezencie Ładnie podziękuję :* kd

Gość czarnik
A zrobisz mi loda w zamian?

Gość czarnik
Doladuje ci konto za lodzika ok?

Gość CHYBA CI SIE COS
POPIERDOLILO

masz 19 lat i dziwisz sie, ze mama i tata nie chcą dawać Ci kasy na telefon?? Spokojnie możesz gdzieś zarobić na swoje wydatki. Tak więc do roboty Leniuchu!!

Gość rada jest dobra
Wyslij komus swoje nagie zdjecia za doladowanie,I necie pelno takich!

Gość 22latkaaaaaaa
hahhah masz reke i noge w gipsie :D spoko ;)

Gość hehehehhehehe
Ło jezuuuu jakbys miala 13 14 15 lat to bym i ci zasilila ale ja tez mam 19 lat i nie bede zasilac swojej rowiesniczce konta bo to smieszne :D nara:D

Gość BUUAHAHAHAHAHAHA
no wlasnie! ja jestem tylko rok starsza mam 20 latek i juz pracuje a ty 19 lat i sie skarzy ze rodzice jej nie chca dac na doladowanie :D:D:D

Gość hehehehhehehe
Mam 19 lat a od 8 juz pracyje na wlasne utrzymanie.I pomagam nawet rodzica.Wez sie za jakies zajecie dochodowe!!!

Gość to przejebane wszyscy macie
ja mam 22 lata i nie musze pracować 💤

Gość 26myszka26
a mi doładujecie konto?? pliss mam konto w plusie

Gość urocza czarownicaaa
a moze mi ktos zasili konto w banku?? tak bardzo niechce mi sie chodzic do pracy:)

Gość Niedojrzałamama
Serwis Akazoo jest usługą subskrypcyjną prowadzoną przez Mobile Dialogue. Po wprowadzeniu na stronę numeru telefonu użytkownik otrzymuje PIN. Poprzez wprowadzenie na stronę numeru PIN, użytkownik potwierdza zaakceptowanie Regulaminu Serwisu. Wraz z aktywacją serwisu użytkownik otrzymuje nieodpłatnie 930 Kredytów Akazoo wymiennych na dowolne gadżety/usługi dostępne w ramach serwisu na stronie internetowej, na którą logowanie odbywa się za pomocą konta Facebook. Subskrybenci serwisu co 3 dni otrzymują dodatkowe 250 Kredytów. Każdemu subskrybentowi, który zgromadzi 10000 Kredytów Akazoo, przysługuje darmowe doładowanie konta zasubskrybowanego numeru telefonu w wybranej sieci o wartości 25 lub 30 PLN. Informacje na temat odebrania zasilenia znajdują się tutaj. Koszt tej usługi to 4,92PLN/ 3 dni z VAT. Koszt operatora WAP/GPRS nie jest wliczony w cenę, jednorazowa opłata aktywacyjna dla abonentów sieci Orange oraz T-Mobile to 4,92PLN z VAT. Dezaktywacji subskrypcji można dokonać w dowolnym momencie poprzez wysłanie bezpłatnego SMS o treści STOP OK lub STOP TAK pod numer 60433. Regulamin serwisu znajduje się tutaj.

Gość Sunsina
A mało to fajnych ofert jest w sieci? Że trzeba się nabierać na te subskrypcje płatne? Ludzie nikt wam nie doładuje telefonu za free - obudźcie się. Niektóre firmy takie jak chociażby mPotwór (jest to aplikacja na smartfony dzięki której można doładowywać konto bezpośrednio z telefonu) ma masę fajnych promocji - http://mpotwor.pl/promocja/orange (tutaj są wszystkie które obecnie trwają) warto zwrócić uwagę na akcję "Skarbonka" oraz mPomarańczowe Święta - w tej drugiej do wygrania są mini tablety ale trwa chyba do 15 grudnia więc by trzeba się pospieszyć.

Gość gość
A może posiada ktoś z was telefon w orange? Jakiej używacie formy doładowania, u mnie w miejscowości wciąż sprzedawane są karty zdrapki, a to już prehistoria :) https://doladowania.orange.pl/ tutaj są łatwiejsze opcje do wyboru :)

Gość idb9333
Witam serdecznie, mam pytanie -> jaka forma doładowania w Orange jest najlepsza? Znalazłem tą stronę, trochę z niej skorzystałem ale liczę na Wasze opinie :) https://doladowania.orange.pl/

Gość gość
Najlepsza forma na allegro, zawsze kilka złoty taniej :)