Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ^w^p^o^t^r^z^e^b^j^e^

Może być ?

Polecane posty

Gość siedem czwórek
nic specjalnego

To co może polonez lepszy?;/

Gość siedem czwórek
jejkuś po prostu jakiś ładny nowoczesny, a nie taka kolumbryna, kolor czarny akurat jest ok bo ładnie wtedy widać dekorację

Gość lokatka
my jechaliśmy czarnym Audi ;) ja właśnie chciałam jechac ciemnym autem (czarnym bądź granatowym) moim zdaniem wygląda bardziej elegancko i ładnie na nim wyglądają ozdoby :) więc kolor ok :) a jeśli chodzi o markę i model samochodu to juz musicie sami zdecydować :) my od razu wiedzieliśmy ze chcemy jechać Audi A6, bo to nasze ulubione (wymarzone :P) auto :)

Gość nawet taniej
My tez jechaliśmy czarnym samochodem- wg mnie lepiej to wygląda niż te wieśniackie białe limuzyny. I nawet zdjęcia są ładniejsze bo się nie zlewa.

Gość effy.
no i po co wam takie wypaśne auta?? rozumiem nie jechać jakimś starym grzmotem, ale czemu nie nowszym zadbanym autem? Tylko jakies bmw, limuzyny itd itd

Gość że co że jak
Mnie również się bardzo podobają czarne samochody z białym przystrojeniem, więc nie przejmowałabym się opinią teściowej!!

effy. Ja jazdę tym samochodem mam za darmo ;)

Gość Rtu
Ale gniot ten wóz za darmo bym nim nie jechał:O No tak w pakiecie to daja taki złom Dlatego jak jest oferta sali weselnej że dają auto do ślubu to zawsze podstawiają jaką stara furmanę

Gość przewodnik-ślubny
Witaj :) Zapraszam na swój nowo powstały blog poświęcony ślubom. http://przewodnik-slubny.blogspot.com/ Znajdziesz tu mnóstwo przydatnych treści oraz linków. Pomożemy w wyborze sali, sukni ślubnej, fotografa czy też różnych innych dodatków. Zapraszam również osoby, które chciałyby zareklamować coś związanego ze ślubem.:)

Gość autorko samochód ok
my chcemy tylko w czarnym kolorze :) ewentualnie srebro ale ciemne. Żadnych białych

ja też chcę mieć czarne autko;) ewentualnie granatowe bądź srebrne.

Gość Mikroffon
Nie otwiera się strona z tym czarnym autkiem.,,,

Ooo karola:*. My do ślubu jedziemy czarnym autem i koniec. Takie są najładniejsze. W ostateczności granatowe. Mi osobiście się jeszcze podoba bryczką. I nad tym się zastanawiamy ale to tylko do kościoła, na salę za daleko...