Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffghhhh

Czy ktoras z Was urodzila pierwsze dziecko po 38

Polecane posty

Gość ffghhhh

roku zycia?

Gość ffghhhh
Ja mam 58 i jestem w ciazy,Nie wiem co tak ze mnie wyjdzie, moze jakis kalmar.Lubicie kalmary !!!

Gość bydło krówka )
moja mama mnie urodziła w wieku 31lat a babcia ciocie w wieku 35lat ale ciocia była jej 5 dzieckiem

Gość ffghhhh
Chcialabym urodzic kota, zeby mnie grzal na starosc.A poznej sciagne z niego skorke !!!

Gość ffghhhh
Pytam serio. Znam kobiety, ktore urodzily 2 lub 3 dziecko nawet 7 lat pozniej i takie, ktore urodzily pierwsze po 30. Ale pytam, czy znacie kogos, kto w tym wieku urodzil PIERWSZE? Czy bylo zdrowe?

Moja znajoma ma zdrową córeczkę, nie choruje itp. (wczesniej nie mogla zajsc w ciaze, leczyla sie), teraz ma 45 i ma w sumie 3 coreczki, tak na stare lata male dzieci,no ale jak nie mogla wczesniej to ma teraz i dobrze im z tym, zadna nie choruje, normalne dzieciaki.

Gość ja znam
tak, dokladnie chyba 38 miala, jak urodzila. Dziewczyna zdrowa, sliczna i madra, ale bardzo dbala o siebie w ciazy.

Gość czarnygąsiow
na bank urodzisz dauna w tym wieku

Gość ffghhhh
Az przykro sie robi, kiedy sie czyta te podszywy i ma swiadomosc, ze kiedy Ty masz problem, a inni ludzie mozliwosc wypowiedzenia sie anonimowo, zrobia wszystko, zeby sprawic Ci przykrosc, choc nawet Cie nie znaja. Tak, boje sie, ze urodze Downa w tym wieku, a moze i nikogo nie urodze, bo mam 35 lat i jakos nie ma sladu potencjalnego partnera na horyzoncie. Teraz mozecie sie wyzyc...

Nie martw sie glupkami.... znam wiele kobiet ktore rodzily w tym wieku i sa szczesliwe, maja zdrowe dzieci, jedna mam bliska znajoma o ktorej juz pisalam...oczywiscie to byly ich pierwsze dzieci...

Gość ffghhhh
Dziekuje. Ostatnio czuje sie staro i do wyrzucenia :(

Gość lauraPP
na tym forum niema co pytac autorko bu to siedza same szczochy :/i zawsze bede glupkowate odpowiedzi dzieci pewno maja ferie ale wrócily ze szkoly i nudzi i m sie