Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EDEK z Pomorskiej

moja żona sie odchudza MAM TEGO DOŚĆ!

Polecane posty

Gość EDEK z Pomorskiej

słuchajcie wracam po robocie zjebany to napiernicza głosno muza przez ok 2 godz.w tym momencie Kaśka ćwiczy.Kaśka skonczy skakac to idzie do łazienki na godz.i sie kurwa smaruje wszystkimi jakimis kremami na celuli czy coś takiego:P wyjdzie z łazienki i mam nadzieje ze w końcu coś zrobi exstra do jedzenia:D a tu nima huja jabłka,kapusta i woda.tak sie wkurwiłem wczoraj że wyszłem z domu poszłem na gyrosa.Mysle że chyba mnie zdradza i robi sie na bustwo dla jakiegos fagasa.

Gość Nika_23^
To pogadaj z nią, udowodnij jej że nie musi się odchudzać

Gość EDEK z Pomorskiej
ciągle jej to powtarzam jest szczupła fajna,ale mysle ze to juz choroba te jej ciągłe odchudzanie.,a pozatym jest strasznie nerwowa ,wczoraj omały włos a dostałbym po ryju

Gość sk8er girl
haha:D powiedz jej że dla Ciebie jest idealna powinno zadziałac :)

ona moze sie odchudzac ale ty nie wiec powinna miec ugotowany obiad a cwiczyc moze gdy cie niema a moze sie myle bo z twojego opisu wynika ze to jakas egoistka niewidzaca niczego innego jak czubek wlasnego nosa

Gość EDEK z Pomorskiej
juz nie wiem sam o co chodzi.od tygodnia mysli tylko o sobie.przedtem w domu było wszystko ok.posprzatane ugotowane i takie tam.teraz w domu cwiczy na fitnes chodzi,ostatnio była nawet na basenie,a wszystko po co kurwa zeby jak szkieletor wyglądac.

albo koleś jest egoistą i sam sobie obiadku nie umie ugotować. Żona pewnie pracuje, nie? Więc ugotuj sobie i jedz co ci pasuje, a jak nie to jedz to co ona gotuje sobie. Ona ma pasję hula hop, ty masz pasję piwo. Ty żłopiesz piwo to niech ona sobie poćwiczy

Gość EDEK z Pomorskiej
owszem ugotuje nie ma problemu,Kaśka tez niech ma cos od życia i hooj .niech,cwiczy ,skacze dobra kurwa.Ona waży 50 kg ma ok170 HELOŁ ktoś tu chyba jest lekko jebnięty i napewno to nie jestem ja

Gość EDEK z Pomorskiej
ona niedługo trafi na oddział tych szkieletorów.a odezwac sie nie moge ,uwagi zwrócic zeby dała sobie luz bo jest wszystko ok.nie ma potrzeby zeby sie katowała.jak tylko sie odezwe to juz do mnie z ryjem skacze

powinienes z nia porozmawiac to chyba lepsze niz pisanie na forum?przeciez tak naprade wiemy to co ty piszesz ale jaka jest prawda?????????zalatw to w domu rozmowa wyrozumialosc

Gość EDEK z Pomorskiej
zaprosze jutro teściów:D niech oni ocenią co jest kaman:D ciekawe co rodzicom do żarcia postawi na stół.woda,jabłka i sałata.ja juz sie tym zmęczyłem pierdoli mnie to juz niech se robi co jej sie podoba.