Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Czy to mozliwe:(

Polecane posty

Gość kasia5266

spotykałam się z facetem krótko raptem miesiąc.Po kilku tygodniach on zaczął mieć problemy skupił się na nich i z jego strony się wypaliło:(a ja zakochałam się w nim jak to mówią od pierwszego wejrzenia.Nigdy żaden facet nie zrobił na mnie takiego wrażenia.ludziom wydaje się czasem że po tak krótkim czasie spotkań nie można cierpieć niektórzy mi mówią"przecież prawie go nie znałaś"ale to nieprawda na miłość nie ma reguły i niestety uczucie jest podobne jak powiedzmy po 3 czy 4 miesiącach.i niestety nie jest mi łatwo zapomnieć choć staram się:(pewnie trochę czasu minie gdy znów się w kimś zakocham.a on po prostu niepotrzebnie narobił mi nadziei:(a potem ot tak zamilkł

jesteś na świeżo, dlatego dramatyzujesz i wyolbrzymiasz. Po kilku tygodniach??? - o jakim uczuciu tu można mówić??? :D Najwyżej fascynacja i tyle..... ale fakt faktem - ona też może dac w kość, zwłaszcza kobiecie ;) trzeba przeczekać i tyle

Gość qasfgjkawsdftg
no to chyba nuda w twojej wiosce a jakies hobby zainteresowania masz? kopnij go w tylek

nie grzesz dziewczyno i nie myl slowa milosc z zakochaniem sie. powinnas napisac na zauroczenie nie ma reguly anie na milosc, chyba jestes bardzo mloda skoro jeszce tego nie wiesz

Gość nie rozumiem czym
ile macie lat Kasiu?

poza tym wtoja fascynacja nim jest spotegowana faktem ze jest dla ciebie niedostepny-owoc zakazany smakuje najlepiej, wiec pomysl sobie ze gdyby byl nadal toba zainteresowany to twoja fascynacja na pewno nie bylaby tak silna jak obecnie

Gość kasia5266
No to ok niech będzie zauroczenie faktycznie lepiej to brzmi:)ale i tak kurcze trudno jest zapomnieć tak od razu.zwłaszcza że skoro koleś widział że z jego strony nic nie będzie to mógł dać sobie spokój od razu a nie tak kręcić raz pisał chciał się spotykać potem było tak że umówił się i nie przyszedł(oczywiście zjechałam go za to)hm ale najlepsze jest to że on potrafi ludzi zafascynować bo nawet na moich kumpelach zrobił super wrażenie swoją gadką wyglądem itp:)