Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po.prostu.monika

Zakochałam się w facecie starszym o 15 lat

Polecane posty

Gość po.prostu.monika

Ja 20, on 35. Spędzamy ze sobą coraz więcej czasu i nie wiem czy to nie zajdzie zbyt daleko. Boję się, z drugiej strony nie mogę przestać o nim myśleć. Od razu napiszę że on nie ma żony, jest wolny, tyle że po przejściach.

Gość znienawidzę Cię
ale w czym problem? on Cię kocha.. ja się zakochałam w facecie 19 lat starszym i sprawa jest o wiele bardziej skomplikowana i jakoś wierzę, że będzie wszystko ok.

zakochałas czy go kochasz ?milość nie wybiera, ale nie musisz sie spieszyć przecież do ołtarza - zobaczysz po dłuższym czasie czy to akurat ten z którym będziesz chciała spedzić zycie.

ja się zakochałam w facecie, który ma 30 lat :( a ja mam 19 ...

Gość niektórzy faceci są tepi
jesteście zauroczone i tyle bo chyba nie wierzycie w miłość do jakiegoś faceta ? jest wam z kimś fajnie dobrze przyjemnie czy nawet och ach chemia niesamowita :D ale bez przesady chyba nie myślicie ze jesteście wyjątkowe i niezastąpione ?! :D

Gość gabriell79
Czasem takie związki wychodzą.Pytanie, co on do ciebie czuje? Jeśli jest samotny w tym wieku to dlaczego? Warto by to podrążyć.Jestes młoda i dla niego to też jakaś atrakcja. Czy on spotyka się z innymi? Dlaczego jest po przejściach? Może właśnie jest cos w jego charakterze o czym nie wiesz.A negatywne cechy niestety poznaje się na końcu.W stanie zakochania człowiek często nie chce widzieć negatywów.Każda ze stron pokazuje sie w najlepszym swietle. On może potraktować przelotnie tą znajomość z ty będziesz cierpieć. Zauroczenie, namietność a potem często łzy.Wiem coś o tym.Teraz mam prawie 40 lat i przeżywałam to co ty, dlatego tak sie wymądrzam :)Zakochanie w dużo starszym człowieku to miłe uczucie ale stan zakochania mija a my musimy ponosić konsekwencje swoich decyzji do końca życia.Przygodna znajomość czemu nie (tylko uważaj żebyś nie wpadła :) bo tak też sie zdarza).Starzy kawalerowie mają swoje przyzwyczajenia, o tym tez trzeba pamietać.Ja bym poczekała z angażowaniem się. W Twoim wieku można mieć jeszcze wiele wspaniałych związków a nie pakować się w jeden do konca życia- i to niepewny.

Gość LJSF
mysle, ze ten facet zdecyduje za ciebie

Gość lllusi liuuuuu
uważaj, bo starsi faceci świetnie potrafią manipulować uczuciami młodych dziewczyn. stosują zasadę kija i marchewki, żeby wytresować taką naiwną (tak o nas myślą). co więcej, uważają, że nie muszą z siebie niczego dawać, że samo to, że są z Tobą, ma być dla Ciebie nagrodą. i nie angażują się emocjonalnie. nie warto, mówię z doświadczenia.