Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :( Mamproblem

Zakola u dziewczyny :(

Polecane posty

Gość :( Mamproblem

Moje włosy są okropne, nie farbuje ich, nie susze nie dręcze lokówkami ani prostownicami, a są i tak w opłakanym stanie: są cienkie, są rzadkie, ale najgorsze są te na linii z czołem :o A praktycznie ich brak, poza małymi jasnymi włoskami, których i tak nie widać, chyba, że pod lupą, reszta włosów jest ciemna! :o. Włosy wypadują mi normalnie! Na pewno nie wypada ich więcej jak sto dziennie, ok. 5 lat temu wypadały mi przez tabletki, ale nigdy nie odrosły! Co zrobić!? Dodam, że mam dopiero 21 lat :( i nie mam problemów zdrowotnych, włosy bardzo szybko się przetłuszczają.

Gość Xjgjh
Up

Gość cokolwiekcokolwiek
zakola u kobiet mogą być związane z małą ilością hormonów żeńskich. leczysz się może na niepłodność?

Gość olunia12348
polecam udanie sie do dobrego endokrynologa i zbadanie tarczycy.mnie klaki wychodzily, a facet byl przerazony jak sie przy nim czesalam:D wraz z innymim objawami wyszlo ostatecznie ze rzecz jasna mimo ze TSH niby jest w normie -jeszcze !,ale z roku na rok jest wieksze.I pan dr przepisal mi Euthyrox -teraz klacury mi odrastaja,jak wysusze to mam jeza nad czolem i w ogole na calej glowie:D jestem mniej spiaca i dobrze sie czuje.mam 22 lata takze sprobuj sie zbadac