Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholożka od siedmiu bolesci

nowa metoda wychowawcza : stawianie na wygląd

Polecane posty

kazdy rodzic pragie by jego dziecko było szcześliwe, a wg wiekszosci badań lepiej wiedzie się ludziom atrakcyjnym, więc jednak lepiej jest zafundować córce nowy ciuch niż ksiązke 🖐️

Oblubienica KAZDEMU zależy na opini innych, człowiek na podstawie innych wyrabia poczucie swojej wartosci i charakter, na poczatku sa to rodzice pózniej ludzie z najblizszego otoczenia i chocbys sie wypierała człowiek jest istotą społeczną

Gość katjakatjusza
co ty pierdolisz? to jakis jebany stereotyp ze brzydcy maja gorzej a tylko ci klasycznie piekni maja raj na ziemi. ja klasycznych rysow nie posiadam, raczej takie rusko i troche semickie(bez wielkiego krzywego kinola na szczescie:D) wiec klasycznie piekna nie jestem a mam normalne, fajne zycie. ludzie do mnie zagaduja, normalnie ze mna rozmawiaja mimo iz otwarta i gadatliwa nie jestem. wiele razy w zyciu rozne rzeczy mi sie udawaly, czesto tez slysze komplementy(co mnie zaskakuje bo uwazam siebie za brzydka hehe), nigdy nikt mnie w oczy nie wyszydzil itp wiec smiem twierdzic ze pierdolenie iz klasyczne pieknosci maja cudownie a brzydale sa wyszydzani, ponizani i maja przesrane na kazdym kroku jest taka bzdura jak to iz pan rydzyk to matka boska w nastepnym wcieleniu:classic_cool:

katjakatjusza-- no własnie kretynko, ( Ty siebie za brzydką uważasz, a słyszysz komplemetny ? ) chodzi po prostu o stan ktos jest atrakcyjny/ przecietnie atrakcyjny ,i wiekszosc ludzi potrafi to trafnie ocenić, gdzie tam było pisane o byciu bóstwem ? :O bazienka z ciuchem i ksiazka to akurat przenosnia Oblubienica jasne 💤

I chociaż wiele osób niechętnie się do tego przyznaje, to atrakcyjność fizyczna również odgrywa dużą rolę w tym, czy ludzie lubią się nawzajem. Funkcjonowanie stereoty- pu, że „to, co jest piękne, jest i dobre" świadczy o tym, że w powszechnej opinii atrakcyjność fizyczna jest sko- jarzona z innymi pozytywnymi cechami

Gość taka prawda.......
mysle ze działają tak zwykle rodzice którzy sami mieli duże kompleksy z powodu wyglądu:o chca by ich dzieci miały lepiej, by rowiesnicy sie z nich nie nabijali z powodu wygladu itp pozornie wydaje sie głupie ale tez jest to odpowiedzia na czasy w których przyszlo nam żyć:o

laska jeszcze raz zrobisz reklame tego tarota ,a dodam negatywa z konta mojego, chłopaka, rodzeństwa i znajomych

co głupiego jest w tym że chce żeby moje dziecko było lubiane przez rowieśników, żeby "dobrze" się innym kojarzyło i żeby w przyszłosci miało wiekszy wybór w znalezieniu odpowiadajacego jej partnera ? to chyba lepsze niż dziecko , niepewne siebie , naznaczone kompleksami , niskim poczuciem wartosci..? wiadomo że życie może sie różnie potoczyć ale czemu od razu zakładacie najgorszy scenariusz.. picia, palenia, wczesnego macierzyńśtwo i ogólnego staczania sie , to własnie predzej osoby brzydkie z niskim poczuciem wartosci, próbują póżniej komus cos udowadniac .. :O 🖐️

no i może niech ktos teraz powie ze nie mam racji ?

Gość kdfkjdjf
jak pusto we łbie to i ciuszki ładne nie pomogą

up

korwa piszcie bo nie moge załozyc nowego tematu