Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amojmoj moj

własnie w rozmowach w toku o kobietach które chcą usunąć ciążę

Polecane posty

Gość amojmoj moj

Normalnie nóż w kieszeni sie otwiera jak się na to patrzy. Za chwilę baba co 5 razy juz usunęła!!! Powinni ja usunać!!

Gość xcfergthyjuki
nie podniecać się - jej cipa jej sprawa :O

Gość ffyf
a wiecie w ogóle na czym polega ten program? tzn jak jest on realizowany?

Gość nie osądzaj bo nie wiesz
co ciebie w życiu może spotkać :P

Gość jenk
te fasolki to nie dziecko ! matki Polki .Poroniłam w 4.5 tyg ciąży i ksiądz nie chciał pochować bo to nie człowiek jeszcze .

Gość ffyf
no te ich podniecanie sie trochę mnie przeraża bo to znaczy że nie mają pojęcia jak ten program jest realizowany

Gość jenk
lubię jeść zupy z płodów

Gość fejsbooch
Oglądam, widzę jak te babki na widowni płaczą, a mnie to kompletnie nie rusza, aż się zaczełam nad sobą zastanawiać :P

jak sie ktos potrafi bzyknąć,to powinien liczyć się z konsekwencjami rozumiem kobiety ktore musza usunąć(Stan zdrowia ,gwalt)ale nie tak o bo mi sie nie podoba,nie rozumiem jak można niewiedziec kto jest ojcem dziecka,i jak można usunąc dziecko po raz 5 mam nadzieję ze wyrzuty sumienia nie dadzą im zyc

Gość takie nie zaluja...
moja tesciowa usuwala pare razy i nie zaluje, bo to nie byly dzieci mojego tescia. Ja pierwsza ciaze poronilam i przez glowe przechodzily mysli ze moze to jest kara za nia...

ja i tak myślę ,ze kiedyś za to odpowiedzą:)prędzej czy póżniej

Gość co oni tam wygaduja???
az sie zaczelam smiac:D czy te baby sa podstawione? a juz ta co usunela i gadala te glupoty o tym jak dziecko rozrywaja, jak je to boli, jak to ona zabije to dziecko. Boze co za belkot:O

tylko to jest naie sprawiedliwe bo sa pary gdzie sie staraja o maluszka i nie moga miec a takie osoby bez kranie usuwaja swoje dziecko

Gość takie nie zaluja...
Nigdy nie zrozumiem takiego postepowania. Zwierzaka bym nie mogla zabic a co dopiero dziecko..

Ja najchetniej bym takie osoby polozyla na stol i tez po koleiręce i nogi urywała. "Bo przecież to też nie jest człowiek"

Gość ffyf
ludziska no przeciez ten program jest wyreżyserowany, ludzie zanim wyjdą dostają do nauczenia się scenariusz i kwestie które muszą powiedzieć, na cały program moze jedna osoba przychodzi z prawdziwa historia, reszta osob to podstawione osoby ktore za 200zł chca zaistniec przed kamerami a wy sie fascynujecie... ten program ma szokowac, rozumiecie? wiele tematow jest kontrowersyjnych,mnostwo ludzi przyznaje sie niby do popelniania przestepstw, naprawde wierzycie ze ojciec przed kamerami przyzna sie ze molestowal wlasne dzieci albo maz ze regularnie gwalci swoja zone? chyba nie jestescie tym typem ludzi ktorzy wierza we wszystko co zobacza w tv?

Gość blagammmmm
Głupoty gadasz. Wyreżyserowane to są programy typu Sąd rodzinny, czy Sędzia Anna Maria Wesołowska.... akurat w rozmowach w toku już kilka razy były osoby z mojego miasta, takie które znam, takie, co wiem, że na 100 % mówią prawdziwe rzeczy.... daj se spokój z tym wyreżyserowaniem. Nie wiesz to nie gadaj.

Gość takie nie zaluja...
znam pare osob ktore wystepowaly w tym programie i naprawde ich historie tez bys uwazal/a za rezyserowane. Maz kolezanki mowil o Niej takie rzeczy ze w glowie sie nie miesci...

Gość ffyf
No własnie wiem co mówie... Bo gdyby to było prawdą to te osoby od razu z przed kamery zabierane by były przez policję. Ja wiem, że teraz się zacznie i pojawi się milion osób które będą miały znajomą znajomego sasiada kuzynki szwagra który był tam. ALe rzeczywistość jest inna.

Gość blagammmmm
Nooo, to właśnie widzę, że nic nie wiesz.....

W sumie racja.. Kto by przed kamerami chwalił się tym co robi? Ostatnio oglądałam odcinek jak babka przyszła i mówi SYPIAM Z MĘŻEM MOJEJ PRZYJACIÓŁKI - myślę, że raczej nie pokazała by się publicznie, bo koleżanka może ten program oglądnąć. Ale znowu ostatnio też leciało coś tam o facetach zakochanych w Dodzie. A potem na VIVIE czy gdzieś tam oglądałam jak ten koleś wybierał sobie swoją własną DODĘ - "zostań moją własną gwiazdą" Coś w tym jest :P

Gość ffyf
Wystarczy sie troche zastanowić... Nie wiem jak jest teraz ale kiedys tacy ludzie jak gwalciciele,pedofile byli schowani za jakimiś scianami, zmieniali im glosy itd. No lduzie przeciez gdyby to bylo prawda to tworcy programy poszli by siedziec za to ze chronia przestepce...

siedze placze ze smiechu:D ta ostatnia musiala byc podstawiona. 5 razy usunela ciaze, potem byla dziwka, zaszla z klientem, a teraz mieszka u bylego ktory mysli ze ona ma duzy brzuch:D Co za brednie

może i akurat w tym programie są podstawione osoby,czasem tez mi sie tak wydaje,ale pomyslcie ile jest takich sytuacji na prawdę smieci

dodam, ze nie mam pojecia kto jej mogl placic za seks:D a jesli nawet to gdzie sie podzialy te pieniadze, ze teraz nic nie ma. No chyba ze to ona innym placila za seks:D

Gość ffyf
Owszem są osoby które naprawdę robią takie rzeczy ale raczej nie idą się pokazać przed kamery aby później ich pół polski z tym utożsamiało co tam wygadywali...Ale tym ich rodziny i znajomi sie nie przejmuja bo to po prostu nieprawda