Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabełłłek

kusi mnie zeby zrobic test

Polecane posty

Gość diabełłłek

staramy sie z chłopakiem o dziecko,zrobilismy to w odpowiednim czasie jestem w 21 dniu cyklu,objawow specjalnych nie mam,trochę wiecej białego śluzu,i przez kilka dni kłuły mnie jajniki,czy myslicie ze test cos juz pokaze,to jest 8 dzien po stosunku.spodziewana @ 13 lutego

Gość ghghghghghgh
poczekaj jescze. Mi test nie wyszedł tak wcześnie. Dopiero pojawiła się druga kreska w dniu @.

nie rób - bo jeszcze za wcześnie i test może nic nie wykryć, poczekaj do terminu miesiączki

Nie pokaze, nie rob testu, Od owulacji i prawdopodobnego zaplodnienia do testu musi minac minimum 12-14 dni, do tego musisz tez miec bardzo czuly test ktory moze juz cos wykryc. Radze poczekac do dnia miesiaczki.... Kazda z nas jest inna i inaczej jej cialo reaguje, sa dziewczyny tu na innych topikach ktore pisaly ze test wychodzil np. na dzien lub dwa przed data miesiaczki, sa tez takie ktore pozytywne testy widzialy dopiero na tydzien, poltorej po terminie miesiaczki-wczesniej same negatywy. Decyzja nalezy do Ciebie, ale ja bym sama poczekala minimum do dnia miesiaczki.

Gość kasiunia
diabełłłek Ile chłopak ma lat?

Gość diabełłłek
28 a co ,za 2 miesiace juz mąż

Gość diabełłłek
dzieki kobitki