Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co się dzieje????

kocham go, ale wolę zaspokajać się sama....

Polecane posty

Gość co się dzieje????

Kocham swojego partnera, uwazam że jest przystojny i seksowny, ale wolę zaspokoić się sama, bo to szybciej i wtedy kiedy ja chcę a z nim to trwa dłużej i więcej zachodu przy tym, nie wiem co się dzieje, bo chiałabym kochać się z nim a nie sama.... co robić?

Gość kalorinaa@
chyba problem tkwi w braku Twojej cierpliwości - chcesz się jak najszybciej zaspokoić i mieć orgazm. Zanim znowu do tego dojdzie weź parę głębokich oddechów "na wstrzymanie", postaraj się rozluźnić i cieszyć zbliżeniem ze swoim chłopakiem w oczekiwaniu na orgazm.

Gość co się dzieje????
zaspokajanie stało się mi czynnością szybką i mechaniczną, i nie ma we mnie namiętności, nie wiem co się dzieje, wcześniej tak nie było... no właśnie nawet nie mam ochoty na takie miziane, tylko na szybki orgazm...

Gość kalorinaa@
takie czasy - ludzie chcą mieć wszystko na zawołanie. A tu trzeba po prostu nauczyć się cierpliwości :) Jeśli czujesz, że zaspokajanie stało się czynnością mechaniczną postaraj się może medytować, albo zrelaksować. Następnie zorganizujcie ze swoim chłopakiem jakąś fajną grę wstępną. Niech będzie nastrojowo - świece, muzyka itd.

Gość amelka13579
Wejdz na dyskrecja.pl i zmień swoje życie erotyczne