Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa1990rrrrr...............

_____Co to jest ???? pytanie do doswiadczonych........._________________

Polecane posty

Niedawno z nowym chłopakiem poniosło nas i zaczelismy sie piescic na wzajem (do sexu nie doszło z jego penisa zaczoł wypływac dziwny płyn az zrobił sie cały mokry (penis) ale to nie była sperma ... miałam faceta przez 4 lata ale u niego takie cos nie wystepowalo ... cały czas jego penis był suchutki dopiero podczas orgazmu tryskał ;)

płyn przedejakulacyjny cos z tym Twoim oporzednim bylo chyba nie tak :D

a co to jest ten płyn ? to jest przed wytryskiem czy jak ? no mojego byłego był cały czas suchutki nawet jak np. kochalismy sie w gumce z 10 minut a on pozniej go wyciagnol ze mnie a jeszcze nie doszlo do orgazmu w gumce nic nie było albo jak mu robiłam dobrze reka ..nawet kropelki z niego nie wyplywalo .. to to jest nie normalne ???? myslalam ze z tym chlopakiem jest cos nie takj...

no to jest płyn kotry nastepuje przed wytryskiem, to normalne, przeciez jak Ty sie podniecisz to tez jestes mokra co z tym poprzednim było nie tak!!! bo to co opislas to naturalna rekacja fizjologiczna

hmm ale on był suchy cały czas .. to to jest nie normalne ?? a wie moze dlaczego tak sie dzialo ze ten moj byly byl cały czas suchutki?